| patrycya23 a întrebat:

pa numesc patricia! ma puteti ajuta? sunt noua pe TPU. ce trebuie sa fac? si ce inseamna >funda :d!?

Răspuns Câştigător
| Ryuk751 a răspuns:

Funda este aceea pe care o dai celui care tia raspuns la o intrebare pusa de tine pe TPU si celui care ti-a dat cel mai bun raspuns la o intrebare.ai cate o funda la fiecare intrebare si vot poti da la toti cei cae tiau raspuns. uite eu cred ca si respuunsul meu la intrebarea ta e bun, imi dai funda?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Bine ai venit!
Pentru a vedea despre ce este vorba citeste raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE si te lamuresti, inclusiv cu funda. Numai bine!

| AmandytaErhan a răspuns:

Buna draga, deci cred ca te voi ajuta...
siteul se num. toti pentru unu, pentru ca aici toti se ajuta intreei raspunzand la intrebari. tu pui intrebarea si cei ce stiu iti raspund sau iinvers tu raspunzi la cei ce pun intrebarea.

raspunsul tau poate fi apreciat sau premiat. alti utilizatori chiar si cei ce nu au raspuns la aceeasi intrebare la care ai raspuns tu pot sati puie aprecieri: inteligent, folositor, amuzant. dupa cum vad ei raspunsul tau.

nu trebuie sa injuri sau sa pui raspunsuri urate ca alti utilizatori pot sati puna: stupid, si nefolositor.

daca cel cui ii raspunzi crede ca raspunsul tau e3 cel mai bun el iti da o fundita cu premiul 1 pe care tu o vezi langa fiecare raspuns.

scopul e sa strangi cat mai multe funde si aprecieri (voturi) ca sa urci pe rank.

daca dai multe raspunsuri folositoare si primesti multe funde poti deveni expert TPU sau poti fi aleasa ca utilizatorul anului...

daca vrei ca multi sa raspunda la intrebarea ta in intrebare scrie dau funda! sau pur si simplu FUNDA! sper ca te-am ajutat

| IlegalSmile a răspuns:

Heiii

Funda/fundita este acel premiu care se acorda utilizatorului cu raspuns corect

Pe acest site pui intrebari iar alti utilizatori iti vor rasunde la ele
si desigur poti si tu sa raspunzi la intrebarile altora

O zi buna! Bafta ^^

| Slayzor a răspuns:

Tre sa cauti intrebari la care stii sa raspunzi, ajutandui pe altii, si daca raspunzi primesti puncte, poti sa pui si intrebarea ta daca ai vreo problema si vrei ajutor P.S.: funda = vot castigator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sectiunea de "intrebari frecvente" de pe site in susul paginii. te va ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune intrebari, raspunde la intrebari, da fundita la cele mai folositoare raspunsuri, primeste chiar tu fundite si puncte

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Funda este un fel de premiu ce il acorzi cuiva, care iti raspunde la o intrebare f. bine. Funda apare in dreptul fiecarui raspuns, tu urmand sa o acorzi in functie de raspunsul utilizatorului

| Justmeandmysmile a răspuns:

Pe TPU poti adresa intrebari daca ai nevoie de ajutor sau poti raspunde la intrebarile unor persoane care au nevoie de ajutor.O funda este ca un premiu acordat de adresantul unei intrebari persoanei care a avut un raspuns la intrebarea sa cat mai convingator. Daca ai pus o intrebare si iti place un raspuns, poti da funda.De asemena pentru cei care nu primesc funda,pot primi votri :inteligent, folositor, stupid etc. BUN VENIT PE TPU! Sper ca te-am ajutat.

| lowraider26 a răspuns:

Salut patricia TPU este un sait pe care oameni de toate varstele ( au nevoie de ajutor si pun o intrebare sau vor sa ajute si raspund la una ) scopul este sa aduni funde si voturi happy fundele sunt pamblici primite atunci cand cel care a pus intrebarea a ales un raspuns castigaror bun venit pe TPU happywinking

| iiDouaPuncteParanteza a răspuns:

Buna Patricia! Si bun venit printre noi! Pe acest site poti pune intrebari si raspunsuri.Iar funda inseamna raspunsul castigator... Daca vrei mai multe detalii ma poti gassi pe idu elena8840

Pwpiki