Buna!
Da,este deoarece are legatura cu temele. TPU spune clar ca elevii nu au voie sa ceara ajutor la teme.
Pa.
Bună!
Întrebarea ţi s-a şters de către Admine deoarece reprezenta o "temă" şcolară, iar pe TPU este INTERZISĂ postarea/rezolvarea temelor.
Toate cele bune.
"41. Ce este interzis pe TPU.ro?
...
iata ce nu permitem noi pe TPU.ro:
- la nivelul postarilor, se considera ca nepermis tot ce este pasibil de respingere:
...
- rezolvarea de teme pentru acasa prin intermediul postarilor pe TPU;... " - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#41
Pe acest site NU este voie sa se rezolve temele scolare, este normal sa o stearga.
Intrebarea suna asa: Buna! Sunt in clasa a 6 a si domnul diriginte ne-a spus ca vineri sa aducem un referat in care sa spunem ce meserie vrem sa avem, sa spunem de ce si ce o sa facem. Eu nu am nici o idee legat de ce o sa scriu pentru ca nu stiu ce vreau sa fiu. Eu i-am spus asta domnului diriginte dar a spus ca nu-l intereseaza. Ce pot sa fac? Despre ce sa scriu? Dati-mi idei de meserii (tineti cont ca sunt fata). FUNDA. Este ilegala aceasta intrebare?
Nu a fost chiar o tema dar cred ca asta e motivul. Multumesc!
A fost o placere sa te ajut!
Buna!
Da,este deoarece are legatura cu temele. TPU spune clar ca elevii nu au voie sa ceara ajutor la teme.
Pa.