AR fi interesant daca odata la cateva luni s-ar face,, ziua portilor deschise pe TPU''
Adica daca in cazul in care exista un loc unde se aduna admina, plus personalul tehnic ca se vada cum se desfasoara o zi de activitateDaca se poate in
ziua de sedinta! Deja visez frumos
Eu cred ca editorii ne incurajeaza sa fim activi pentru a primi acele monezi
Daca se dau doar 3 monezi pe zi la useri diferiti, evident
Daca eu primesc o moneda azi, sa zicem, mai sunt remarcata in doua -trei.Si pana adun numarul mimin imi expira monezile castigate inainte
As propune sa se marasca numarul monezilor acordate (macar 5), sa lungeasca termenul de valabilitate ( sa zicem 8 luni) si anumite persoane numite (sa zicem experti, useri mai vechi )sa propuna acordarea lor, pentru ca si eu am observat raspunsuri bune care merita atentie( visez, iar, stiu)
GATA, m-am trezit!
Nu stiu in ce masura si daca vreodata propunerele noastre s-au aplicat vreodata!
Nu trebuie să te necăjești, răspunsurile se șterg o dată cu întrebarea dacă cel care a pus-o a șters-o și nici nu acordase fundă sau nu era niciun răspuns apreciat de editori. Cât despre cealaltă chestie, alta e schema, e mai degrabă de încurajare ca să fi activ.
IonutPetre12 întreabă: