| NoNameJunior a întrebat:

care vi se pare cea mai nefolositoare categorie? dar cea mai buna? de ce le considerati asa?

11 răspunsuri:
| NoNameJunior explică:

Mie mi se par toate foarte interesante in afara de:Jocuri PC/online si Cauze Nobile.

| Maariiaa a răspuns:

Mi se pare categoria cu Cauze Nobile. Nu se folosește deloc! 24 de întrebări.serios?! cea mai bună o consider pe categoria sănătate și știință și filozofie. Cele mai populate de mine și cele mai bine gândite, folosite.

| Rockart a răspuns:

Bună! După mine cele mai nefolositoare sunt: Trivia/Amuzante, Comics, Conversaţii şi Filesharing/linksharing.

| NoNameJunior explică (pentru Rockart):

Si cea mai buna/interesanta care este?(dupa parerea ta)

| Rockart a răspuns (pentru NoNameJunior):

Interesantă: Stiinta si Filosofie
Folositoare: Sanatate, Educatie si Cultura genrala, Beauty & Fashion şi Hobbies & Pets.

Mă rog, astea sunt folositoare pentru mine.

| Rockart a răspuns (pentru NoNameJunior):

Şi Gastronomie.Am uitat să menţionez...

| CrazyPittica a răspuns:

Ce mai nefolositoare:Cauze nobile pentru ca nimeni nu ajuta cu adevarat promit ca dau banii pe nu stiu ce cont bancar si uita sa faca asta Cea mai buna:Conversatii pentru ca poti discuta despre orice.Tu?

| CrazyPittica a răspuns:

Ce mai nefolositoare:Cauze nobile pentru ca nimeni nu ajuta cu adevarat promit ca dau banii pe nu stiu ce cont bancar si uita sa faca asta Cea mai buna:Conversatii pentru ca poti discuta despre orice.

| dreamgirl16 a răspuns:

Cauze nobile-nefolositoare, si adolescenti si dragoste si sex cele mai populate de mine!love struck

| NOinformation a răspuns:

Nefolositoare : Cauze nobile Interesanta: Dragoste si Sex. asta cred eu happy

| Ð33aƒinky a răspuns:

Eu cred ca nu exista vreo categorie nefolositoare.Cred ca toate categoriile au un rol important.Si,dupa parerea mea, cea mai buna categorie este categoria conersatii.