Mie mi se par toate foarte interesante in afara de:Jocuri PC/online si Cauze Nobile.
Mi se pare categoria cu Cauze Nobile. Nu se folosește deloc! 24 de întrebări.serios?! cea mai bună o consider pe categoria sănătate și știință și filozofie. Cele mai populate de mine și cele mai bine gândite, folosite.
Bună! După mine cele mai nefolositoare sunt: Trivia/Amuzante, Comics, Conversaţii şi Filesharing/linksharing.
Si cea mai buna/interesanta care este?(dupa parerea ta)
Interesantă: Stiinta si Filosofie
Folositoare: Sanatate, Educatie si Cultura genrala, Beauty & Fashion şi Hobbies & Pets.
Mă rog, astea sunt folositoare pentru mine.
Şi Gastronomie.Am uitat să menţionez...
Ce mai nefolositoare:Cauze nobile pentru ca nimeni nu ajuta cu adevarat promit ca dau banii pe nu stiu ce cont bancar si uita sa faca asta Cea mai buna:Conversatii pentru ca poti discuta despre orice.Tu?
Ce mai nefolositoare:Cauze nobile pentru ca nimeni nu ajuta cu adevarat promit ca dau banii pe nu stiu ce cont bancar si uita sa faca asta Cea mai buna:Conversatii pentru ca poti discuta despre orice.
Cauze nobile-nefolositoare, si adolescenti si dragoste si sex cele mai populate de mine!
Eu cred ca nu exista vreo categorie nefolositoare.Cred ca toate categoriile au un rol important.Si,dupa parerea mea, cea mai buna categorie este categoria conersatii.
bisericamatii întreabă: