| AndreiDeyu2004 a întrebat:

Buna seara. Din curiozitate, cel cu Telefonul Copilului este un bot pe TPU? De exemplu cand ma uit la cineva pe TPU care nu e in relatii bune cu parintii lui si se plange, primul raspuns vine de la Telefonul Copilului chiar aici pe TPU. O fi un bot sau e o persoana reala care scrie?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce e ăla bot?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Ro(bot)?
adica (poate) vrea sa spuna daca sunt persoane reale la raspunsurile date la,, telefonul copilului)

| Brizbriz a răspuns (pentru darrio2007):

Interesant ca nu sti, deja sunt servicii oficiale de boti cum ar fi in google chat

bot e prescurtarea IT de la robot, care robot de obicei e fizic, bot fiind in IT un software si practic e o automatizare in general pusa in capul unui serviciu, in exemplul de mai sus, undeva e un serviciu, care detecteaza (foarte probabil dupa cuvinte cheie) cand cineva se plange ca parintii nu il trateaza cum trebuie, automat ii raspunde sa incerce telefonul copilului

@AndreiDeyu2004 nu mi se pare, chiar eu am raspuns la vreo 2-3 cu link spre telefonul copilului si nu am vazut nici un raspuns care sa para automat si nici un alt raspuns cu telefonul copilului

poti sa imi dai 1-2 link-uri unde ai vazut asa ceva?

| darrio2007 a răspuns (pentru Brizbriz):

Aha!

| gabriel2004o a răspuns:

Sincer,nu am văzut pana acum boți
Dar acum sunt curios ^_^