Întrebă-i tot pe cei de la Contact.
Mesajul îl poți trimite direct pe adresa lor de mail: contact@tpu.ro
Succes.
Deci nu-i apare codul ala CAPTCHA(se genereaza automat/dinamic pentru verificare de mesageri umani :D ).
Cam asa ceva: http://www.bugtreat.com/......script.gif
Nu cred ca apare la nimeni acum. Dar da, poate sa scrie la Contact direct de pe Yahoo!/Gmail/Hotmail, ca de pe TPU chiar nu se poate acum.
Da, așa am și bănuit. De aia i-am și dat adresa de mail, ca să trimită mesajul direct, fără să se mai chinuie cu introducerea codurilor.
Va multumesc mult pentru detaliu.
Asa este. Probabil ca sunt in concediu, dupa cum ati remarcat in raspunsul anterior acestuia. Sunt si ei oameni, este nevoie de relaxare. Banuiesc ca in spatele acestui site se depune o munca enorma, cu nervi multi, care nu se vede si poate nici nu este apreciata la justa ei valoare. Va multumesc pentru amabilitate si toate cele bune!
Cu plăcere.
Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim.
Da, stimata doamna, aveti dreptate! Am cautat procedura prima data, insa cerea un cod special, care nu apare niciunde. Multumesc mult de tot!
Da, te poate ajuta Sfantul Asteapta. Sunt probleme cu TPU-ul asta de vreo saptamana. Nu cred ca apare la nimeni acel cod, iar asta inseamna concediu pentru Cristina, ha, ha, ha, ha, ha!
Sa ma... pe codurile lor! Si cand apar, de vreo 2 ani, sunt jumatate afara din ferestruica, trebuie sa o iei pe ghicite, din 5 incercari! Sau poate sunt eu retardat si nu inteleg literele alea?!
Sunteti perseverent, daca stiti povestea de cel putin doi ani si inca activati pe site. Pacat ca nu va pot oferi o "funda" pentru raspunsul sincer, dur si relativ haios. Multumesc si Dumneavoastra de amabilitate. Succes si numai bine.
anonim_4396 întreabă:
Ionut299273 întreabă: