anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara stimati utilizatori! Incerc sa-mi sterg contul. Am scris mesajul la contact. Mi se cere un cod, care nu apare niciunde VIZIBIL! Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Întrebă-i tot pe cei de la Contact.
Mesajul îl poți trimite direct pe adresa lor de mail: contact@tpu.ro
Succes.

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Deci nu-i apare codul ala CAPTCHA(se genereaza automat/dinamic pentru verificare de mesageri umani :D ).
Cam asa ceva: http://www.bugtreat.com/......script.gif
Nu cred ca apare la nimeni acum. Dar da, poate sa scrie la Contact direct de pe Yahoo!/Gmail/Hotmail, ca de pe TPU chiar nu se poate acum.

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, așa am și bănuit. De aia i-am și dat adresa de mail, ca să trimită mesajul direct, fără să se mai chinuie cu introducerea codurilor.

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Va multumesc mult pentru detaliu.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asa este. Probabil ca sunt in concediu, dupa cum ati remarcat in raspunsul anterior acestuia. Sunt si ei oameni, este nevoie de relaxare. Banuiesc ca in spatele acestui site se depune o munca enorma, cu nervi multi, care nu se vede si poate nici nu este apreciata la justa ei valoare. Va multumesc pentru amabilitate si toate cele bune!

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu plăcere.

10 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Da, stimata doamna, aveti dreptate! Am cautat procedura prima data, insa cerea un cod special, care nu apare niciunde. Multumesc mult de tot!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, te poate ajuta Sfantul Asteapta. Sunt probleme cu TPU-ul asta de vreo saptamana. Nu cred ca apare la nimeni acel cod, iar asta inseamna concediu pentru Cristina, ha, ha, ha, ha, ha! laughing

Sa ma... pe codurile lor! Si cand apar, de vreo 2 ani, sunt jumatate afara din ferestruica, trebuie sa o iei pe ghicite, din 5 incercari! Sau poate sunt eu retardat si nu inteleg literele alea?!

Sunteti perseverent, daca stiti povestea de cel putin doi ani si inca activati pe site. happy Pacat ca nu va pot oferi o "funda" pentru raspunsul sincer, dur si relativ haios. Multumesc si Dumneavoastra de amabilitate. Succes si numai bine.