| cobritsA a întrebat:

Buna seara TPUkiss. Am si eu o mica intrebare:
-Voi la cate fundite ati devenit "Experti TPU"?
Stiu ca devii Expert TPU cand hotarasc adminii, cand prin activitatea ta i-ai convins ca meriti acest titlu, dar intreb doar de curiozitatebig grin
O seara buna tuturor

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Ţi-aş răspunde la întrebare cu mai mare certitudine dacă a-şi fi "Expertă TPU".
Nu contează fundiţele, ci calitatea.Sunt useri care au devenit "Experţi TPU"deşi nu au nici măcar 500 de "funde".
Un sfatbig grinacă vrei să devii "Expertă TPU"răspunde la întrebări din plăcere şi pentru a ajuta, atunci vei primi drept mulţumire acest titlu.

| cobritsA explică (pentru misterioaѕa):

Mersi pentru intrebare.si chiar asta incerc sa fac, anume:sa raspund la intrebari si sa nu badjocoresc persoanele care au nevoie de ajutor cum fac altiihappy

| cobritsA explică (pentru misterioaѕa):

Eu incerc sa raspund la cat mai multe intrebari.o data si odata tot voi deveni si eu ''expert TPU '',nu? asa cred.a si inca ceva,eu sunt baiat, scuza-mi numele dar nu mi-am mai dat seama ca suna cam a fata, dar asta e big grin

5 răspunsuri:
| ChioruL14 a răspuns:

Trebuie sa spui exact ce vrea fiecare sa auda, nu conteaza ca uneori iti vine sa injuri, tu trebuie sa fii ce vor ei sa fii(userii TPU). de exemplu daca o copila de 10 ani intreaba "s-a uitat la mine, oare ma place?" tu trebuie sa stai calm, fara nervi si sa ii spui "da, sunt sanse mari sa te placa" eventual primesti si funda, ca i-ai zis exact ce vroia sa auda. mai pe scurt si romaneste, trebuie sa pupi lumea in c.ur.

| cobritsA explică (pentru ChioruL14):

Exact asa fac si eu.de ce sa te enervezi cand nu ai de ce, mai bine raspunzi calm si primesti cate o fundita. uite asa ca tinelaughing

| cobritsA explică:

Apreciez raspunsurile, dar totusi eu am intrebat mai mult expertii TPU pentru ca ei stiu si tot nu mi-ati raspunsbig grin