| didiDia a întrebat:

Buna seara, TPU,

Astazi am constatat cu dezamagire ca sistemul TPU s-a bagat in seama sa aleaga el votul castigator in locul meu. Eu oricum as fi acordat cuiva votul, dar am zis sa mai stau cateva zile ca poate primesc un raspuns si mai bun si atunci sa nu gresesc castigatorul. Insa azi tocmai ce am vazut ca TPU a ales singur castigatorul la intrebarea mea si eu nu sunt de acord ca acel raspuns sa fie castigator. Nu se mai poate face nimic ca sa aleg cat mai repede eu castigatorul? (Adica sa schimb situatia). Este vorba despre intrebarea pe care am adresat-o in data de 11 iunie 2011. Multumesc pentru eventualul ajutor.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

I-a legatura la contact sus in dreapta si acolo spui evenimentul neplacut asa se va rezolva situatia.

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Lucrurile stau în felul următor: dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua, în care ai postat întrebarea, nu ai ales câştigătorul, iar cel puţin un răspuns are minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător va fi selectat automat de roboţel TPU (în funcţie de numărul de voturi). Însă dacă nici un răspuns n-a strâns cele 5 voturi până în a V-a zi, atunci vei putea singur să hotărăşti, când şi dacă vrei să premiezi vreun răspuns.
Iar în cazul tău, tot ce poţi să faci acum, e să trimiţi un mesaj la Contact şi s-o rogi pe Cristina să înlocuiască răspunsul câştigător.
Succes! Numai bine!

NOname
| NOname a răspuns:

Didi, ţi-am explicat deja: pentru că în a V-a zi nici un răspuns n-a avut minim 5 voturi de "inteligent" şi/sau "folositor". Voturile, care se dau după, nu mai contează.

NOname
| NOname a răspuns:

N-ai pentru ce. Numai bine!

| bianca9422 a răspuns:

Buna!
e datoria lor ca dupa un anumit timp sa desemneze un raspuns castigator.
Daca nici dupa emailul care il primesti de la ei sa desemnezi raspunsul castigator nu intri, il vor desemna ei.
Sti de ce? Pentru ca utilizatorii trebuiesc rasplatiti intr-un fel sau altul.
Chiar mai devreme se plangea cineva ca nu toti acorda fundite.

In orice caz daca nu esti de acord cu raspunsul desemnat sus la contact scrie-i Cristinei.Doar ea te poate ajuta.
Si alta daca intra si desemneaza daca nu o vor face ei pentru tine!

Succeswinking

| push2gl a răspuns:

Poate i-a acordat funda primului care a raspuns dupa un anumit timp

| UbexFlo a răspuns:

Trebuie sa te gandesti si tu mai repede sa alegi un raspuns castigator pentru ca site-ul are datoria de a avea cate un raspuns castigator la fiecare intrebare intr-o anumita perioada de timp happy

| PetreConstanta a răspuns:

Draga daca ei asa au considerat inseamna ca totusi au si ei niste reguli Iarta-ma dar asa cred

| didiDia explică:

@ play: Da, singur, pentru ca scrie ca sistemul TPU isi rezerva dreptul de a alege singur raspunsul castigator daca autorul subiectului nu alege in termen de cateva zile(putine in orice caz).

| didiDia explică:

@Trailer & @NOname: Multumesc, am trimis mesaj la contact imediat dupa ce am citit raspunsul lui Trailer. Sper sa se schimbe situatia. Multumesc inca o data amandurora. NOname, ai primit vot de inteligent si folositor.(Trailer funda pentru ca el a dat primul raspunsul referitor la contact).

| didiDia explică:

Nu am dat nimanui parola. Insa am observat subiecte vechi de un an si ceva care nu au vot castigator. Lor oare de ce nu le-a ales sistemul un raspuns castigator?

| didiDia explică:

@ NOname: Multumesc frumos.

| thealchemist a răspuns:

TPU nu da singur funda. nu mi s-a intimplat niciodata desi in unele cazuri au trecut luni de cind am pus intrebarea si n-am dat funda. poate ca te ameninta in sensul asta in email-urile pe care ti le trimite dar nu o face. daca s-a intimplat inseamna ca ai dat cuiva parola.

| play_5784 a răspuns:

Singur? laughing nu are cum, cineva iti are parola si a schimbat in locul tau...

| EllaEllii a răspuns:

Eu spun sa te adresezi administratiei.Cred ca s-ar putea rezolva.
TPU ar trebui sa fie (spun eu) mai organizat.
Succes!