Bună.
Părerea mea este că ar trebui să fie avertizați la prima greșeală și apoi sancționați dacă mai continuă cu nerespectarea politicii site-ului.
Pa, pa.
Da, și eu mă întreb același lucru, uneori chiar mă enervează că îmi este refuzat răspunsul dacă are prea multe majuscule în timp ce agramații n-au nici o limită. Unde mai pui că roboțelul îți corectează automat sh-si, tig.ani - rromi și alte din-astea. Oare chiar asta să fie problema? De exemplu dacă vreau să scriu N I G H T W I S H iese Nightwisi Părerea mea este că utilizatorii trebuie sancționați dacă nu respectă aceste reguli.
@blondissima
Da, dar e un roboţel controlat de admin, deci ar putea să o facă.
Din câte am observat regulamentul nu prea se respectă şi chiar dacă apare combinaţia aia între negru pe alb şi roşu pe alb întrebări cu "dk", "nu stiu" sau mai ştiu eu ce tot apar.
Ar trebui sancţionaţi, dar puţini sunt sesizaţi, iar dacă sunt, sunt de către userii site-ului, în niciun caz de admini.
Spuneam doar că ar fi o idee de a reduce trollingul şi astfel de întrebări şi răspunsuri.
Sayonara!
"Mă întrebam, de ce roboţelul ăla minunat, care te avertizează la prea multe puncte de suspensie sau majuscule, nu te atenţionează şi când pui întrebări de căcat, când foloseşti limbajul ăla mişto şi la modă cu "y" în loc de "i" şi prescurtări absolut tâmpite şi inutile?"
Pentru ca e robotel?
Ar fi bine ca toata lumea sa respecte aceste reguli, si cand nu le respecta sa fie penalizati(sa li se scada din puncte sau altceva)
Pai daca e robotel, cum isi da el seama ca intrebarea e tampita si inutila?
Şi pentru că e roboţel e controlat de admini.Adminii l`ar putea "învăţa" să facă asta la fel de uşor cum l`au învăţat să facă cele de mai sus.
Sayonara!
Ok, am priceput. Mersi. Am contul numai de 3 zile si nu stiu multe despre site