| Radioactive a întrebat:

Bună seara, TPU şi revin cu un nou user dornic de voturi de pe un link pe care nici nu am intrat, dar i-am urmărit întrebările şi răspunsurile. Spam, uh? Utilizatorul se numeşte Nicollae, e imposibil să nu îl fi remarcat. Oricum, cine mă ajută să scăpăm de el? http://www.TPU.ro/utilizator/owht/raspunsuri/ Deja am trimis un mesaj la admin. Acum aşteptăm.

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

4EverAndNever, bine ochit! Bravo!
Încet, încet poate curăţăm TPU-ul de mizerii.
Scăpam şi de "nicollae" (celui de dinainte deja i-au şters contul, datorită ţie şi raportărilor noastre. ştii, nu? ar cam fi cazul să sărbătorimbatting eyelashes ).

Deci, ca şi data trecută, raportări în masă la Contact!
Spor la treabă, TPU!

NOname
| NOname a răspuns:

Gata, am trimis şi eu un mesaj.
Să sperăm că până mâine-poimâine îl vor elimină.
O seară făină!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Frumos din partea ta că nu dorești ca TPU-ul să ajungă preșul de șters al multora care nu vor să înțeleagă că acest site se dorește util în adevăratul sens al cuvântului, nu teme sau recrutări sau vânzări ori răspunsuri veșnic cu link-uri.
Alături de tine și de cei care au înțeles scopul TPU, oferiți răspunsuri libere (nu link-uri la orice întrebare!), divulgarea sursei (cine cunoaște, știe că este copy/paste), renunțarea la "cerșitul" sau "mituitul" celorlalți cu celebra fundiță (nu este a nimănui, este a site-ului, nu o dăm de la noi putere!), de asemenea interzicerea repostărilor de către alți useri a unor întrebări/răspunsuri pentru a face subiect de discuție nefondat, etc.
Pa, pa.

| bianca9422 a răspuns:

Buna!
acum trimit si eu mesaj!
am mai trimis astazi pentru un utilizator.
sper, asa cum a zis si noname "sa curatam TPU-ul"

love struck

| bianca9422 a răspuns:

@petruclaudiu78
multumim laughing
din pacate nici macar pana acum nu am primit un raspuns la raportarea mea!

| bianca9422 a răspuns:

@petruclaudiu78
intr-adevar eram prinsa cu raportarile sad
credeam ca macar la astfel de postari intra si raspund oameni mai putin ironici ca tine.
dar,dupa cum ai zis si tu, fiind prinsa cu raportarile, m-am inselat!

| petruclaudiu78 a răspuns:

Eu nu l-am raportat, dar astept cu sufletul la gura sa i se stearga contul.
Astfel, TPU va pasi intr-o noua era, plina de lumina si realizari marete (asta numai datorita voua si raportarilor voastre).
Va suntem cu totii recunoscatori.
Spor la raportari, pionieri ai TPU!

| petruclaudiu78 a răspuns:

@bianca9422
Din pacate, fiind prinsa cu raportarile, nu ai reusit sa iti dai seama ca eram doar ironic.
Mie mi se pare jenanta (ca sa folosesc un eufemism) verva cu care unii raporteaza intrebari pe TPU, crezand ca astfel contribuie la "curatarea" site-ului (sau poate se refera la celalalt inteles al acestui cuvant).
E ca si cum ai incerca sa alegi, bob cu bob, un camion de grau amestecat cu neghina (plus ca neghina depaseste cu mult cantitatea de grau).

| Bogdanux a răspuns:

L-am raportat eu acum cateva ore, dar inca n-am primit un raspuns.

| Bogdanux a răspuns:

Ding! Am primit raspuns! Cristina l-a sanctionat happy.