| andragrigoras2000 a întrebat:

stiu ca e o intrebare cam aiurea.am auzit cum ca daca ai minim 500 de raspunsuri, poti deveni expert.love struck eu am 553 si nu s-a intamplat nimic! sau poate 500 de raspunsuri castigatoare! ma lamuriti si pe mine plzz!happy
oricum, nu ma grabesc! pupici la toata lumea!kiss

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ramane valabil ceea ce ti-am spus in privat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Calitatea răspunsurilor și activitatea constantă pe site te pot ajuta dar nu și obligatoriu să ajungi expert!
Nu trebuie să cerșești fundițele sau la întrebări să te dai în bărci că oferi fundița, ai o bilă neagră procedând așa.
De asemenea trebuie să respecți politica site-ului.
Citește aici, http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.

neluL
| neluL a răspuns:

Intreab-o pe NOname! O gasesti aici http://www.tpu.ro/utilizator/pzyz si te lamureste ea! Succes in continuare!

Răspuns utilizator avertizat
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici o regula in sensul asta. Expertii sunt numiti de admini pe baza numarului mare de raspunsuri, a seriozitatii lor, a respectarii regulamentului. Tu, de exemplu, incalci flagrant regulamentul scriind cu "nimic", "plzz", prin urmare nu poti fi niciodata expert (cat ai acest comportament). Trebuie in primul rand sa respecti regulamentul pentru a te gandi la statutul de expert.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Uite cateva spicuiri din regulament ca sa nu-mi mai trimiti mesaje jignitoare in privat:
Iti multumim pentru raspuns! Inainte de a confirma te rugam sa mai petreci 20 de secunde reviziundu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:

- o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti

Sau:
Prin "raspunsuri neconforme" ne referim la:
postari triviale sau care nu ofera informatie relevanta celui care intreaba (de exemplu, raspunsuri incomplete sau ca "nu stiu"); postari injurioase sau care au continut obscen; postari care contin informatii ce aduc atingere dreptului la viata privata a utilizatorilor TPU.ro sau a tertelor persoane postari care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc"etc);

Sper ca acum esti lamurita si iti iei seama la cum vorbesti.

| ღAnonimღ a răspuns:

Ca sa devii expert TPU trebuie sa ai minim 501 raspunsuri CASTIGATOARE. Ca asa,... poti sa dai numai raspunsuri aiurea si.
fundabatting eyelashes?

| DonAnonymius a răspuns:

Devii expert in urma deciziilor adminilor, a moderatorilor sau a sugestiilor a mai multor TPU-isti.
Nu conteaza cate raspunsuri ai, dar bineinteles, nu il putem pune pe unul cu 20-30 de raspunsuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numarul raspunsurilor castigatoare(fundite)nu este un criteriu de selectie.Numarul raspunsurilor obisnuite trebuie, intr-adevar, sa fie de minimum 500.In schimb,cel mai mult conteaza calitatea, iar daca administratorii site-ului(caci ei sunt cei care numesc expertii)vor considera ca meriti acest titlu, il vei primi.

| AdyAdeluş a răspuns:

Selly tu trebuie sa nu mai folosesti prescurtarile cuvitelor si devii expert cand ai 501 raspunsuri castigatoare si nu trebuie sa folosesti expresii urate. Daca vrei sa comunicam sa stii ca poti sa bagi ID-ul ady.adelus in messenger si iti voi da numarul meu de telefon sa vorbim despre intrebarea cu prietenia te rom mult. Pupici!

| madalina188w a răspuns:

La 501 raspuns castigatoare esti expert. funda?