Draga mea, tu cand intri pe TPU trebuie sa scrii pe google "TPU"dai enter si dai la prima sugestie si gata ai intrat pe TPU numai trebuie sa scrii "cati ani are Hannah Montana"!
Il gasesti asa pe google deoerece s-a spus despre hana biciclista aici. google este un motor de cautare. daca viitoate cauta pe google TPU.
Nu am înţeles nimic.Cum poţi intra pe TPU? Scrii acolo sus "tpu.ro" şi-ţi dă site-u fără să-l mai cauţi pe google. Dacă asta era, oricum nu ştii să te exprimi cum trebuie...
Www.tpu.ro sau pe google TPU si enter scuze dar trebuie sa iti corectezi greselile de exprimare si de scriere
bafta!
Pai in primul rand ai putea intra pe TPU scriind la google TPU si intrii pe ptima pagina
cu logatul nu trebuie sa faci asta de fiecare data cand intrii
cand te semnezi poti sa dai tine-ma logat 15 zile-de fapt te tine mult mai mult si poate asa nu-ti mai pierzi contul
1. Daca vrei sa te ajut in cum sa intri in TPU:
1. Scrie in bara browserului http://www.tpu.ro/
2. Cauta pe Google,, TPU''
2. Daca vrei sa iti spun cum sa intrim din nou pe o adresa temporara... probabil a expirat si nu mai poti intra pe ea.
Daca am inteles eu bine tu intri pe TPU folosind intrebarea. eu scriu TPU si dau enter si cred ca ti se pare temporar deoarece ai bifat chestia aia cu tine'ma logat 15 zile. debifeaza aia si scrie de fiecare data adresa de mail, parola si da click pe intra ca parca nu merge cu enter.
Ce e limba asta straina? ce hanas montanas aia) ce temporar pfff nu am inteles nimic )
Da este simplu spui la google TPU la google si dai la intrebari si acolo te loghezi fundita?