| FaaraaNuumee a întrebat:

Buna ......sunt noua, cine imi explica cum sta treaba cu TPU? adica cu "funditele", premii, etc ....pls:*

Răspuns Câştigător
| Iku a răspuns:

Buna!
Cum imi pun avatar?
Intri la categoria din dreapta pagini,, Editare Profil''.
O sa vezi acolo ceva de gen,, Schimba fotografia de profil''', dai la,, Rasfoire'' si apoi iti alegi o fotografie din calculator.
Desigur, trebuei sa astepti 24 h (ore) pana ca fotografia sa fie aprobata de un adminisrator al acestui site.

Cum dau o funda?
Vezi la fiecare raspuns o fundita gri pe langa el, si dai clik pe ea daca vrei ca acesta sa fie castigator.

De ce as da funda?
Ai da funda, pentru a horati care raspuns te-a ajutat cel mai mult. Acea,, funda'' se va pune la profilul jucatorului care a primit funda.

Ce este un vot?
Votul (pe TPU) reprezinta opinia ta despre un raspuns dat la o intrebare.

Pentru a vota un raspuns este suficient sa dai click pe una (sau mai multe) dintre casutele care corespund calificativului dorit, situate sub raspunsul respectiv, apoi click pe bifa din dreapta. Votul tau va fi inregistrat imediat, iar pe site va fi afisat intr-un interval de 15 minute, niciodata nu iti poti vota propriile postari si nici nu poti vota acelasi raspuns de doua ori.

Daca cineva a vorbit urat cu mine, ce fac?
Desigur ca poti raporta raspunsul/untrebarea. Vezi in partea de jos a raspunsului.

Cum ii pot raspunde unui utilizator care mi-a raspuns la intrebare?
Vezi acolo jos, dupa ce a scris el, ceva de scris mediu si albastru dai clik, si raspunzi.

Cam atat pot spune.
Cu premile...
Un premiu il poti castiga din mai multe puncte de vedere. De ezemplu daca ai raspuns cel mai mult intr-o zi. Sau daca ai fost cel mai ajutator utilizator. Sau poate fi un om cu cele mai multe funde, raspunsuri.
! Nu vei fi niciodata premiat (sau asa stiu eu) pentru numarul mari de intrebari.

*Am auzit pe cineva spunand:,, Pot pierde din fundele mele [castigate], daca dau o funda la un raspuns pe care l-amprimit la intrebarea mea? ". Nu! Niciodata nu se va intampla asa!

Cam atat de la mine, dar pentru mai multe, poti intra la categoria,, Totul despre TPU", sa inveti mai multe.

Bafta! Sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cel mai bine iti explica raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE, iti recomand sa la citesti.

| Piratul10 a răspuns:

Ai dreptat.

Întrebări similare