| heyromania a întrebat:

Aceasta este si o intrebare si o propunere pentru staff! De ce nu puneti la oracolul TPU si Alta varianta decat cele propuse de noi si acolo sa scrie raspunsul ce l-ar vrea la intrebare+plus o poza de la ei.(sau fara nu conteaza).Mie mi-ar place... voua nu?

7 răspunsuri:
| angelwithgreeneyes a răspuns:

Si mie dar... parca e mai frumos asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja e defectuos asa. Cei mai multi dintre voi nu v-ati dat inca seama ca scopul lui e sa fie cu bifari de raspunsuri deja date pentru a calcula o compatibilitate intre useri. Daca ar propune fiecare o varianta(manuala) atunci nu s-ar mai putea determina o compatibilitate intre useri intrucat aceasta se calculeaza pe baza bifarii acelor tipuri de raspunsuri comune. Iar o varianta manuala are sanse astronomic de imposibile ca sa fie comuna cu a altui utilizator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine punctat. Da' Aero are dreptate, oricum e defectuos. Oricum ar fi mai greu de verificat inutila compatibilitate dintre useri. Asta pentru ca nu se bazeaza pe o analiza serioasa a subiectilor, sint doar citeva variante de raspunsuri copilaresti care, nici macar nu cuprind minimum de raspunsuri posibile si forteaza userul ce nu gaseste ceva apropiat de raspunsul lui, sa bifeze ceva la intimplare.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

NU ma intreba pe mine! Nu stiu sa-ti spun. Cert e deja ca e oricum calculata dupa aritmetica Alexandrei/Cristinei, aceeasi pe care o utilizeaza la taierea postarilor.

| aladinbeci a răspuns:

Heyromania, intrebarea ta mi se pare foarte buna si perfect logica. Cred ca ai dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este aritmetica Robertei Anastase, care face furori printre adminite.