| krisztinapisi a întrebat:

Am o problema! De cand sunt pe TPU un baiat ma tot seaca la cap, imi vorbeste urat si nu ma lasa in pace! Cum il pot bloca? Sau ceva de genu?
AS VREA CA ADMINI SAU SENIORII CU EXPERIENTA SA_MI RASPUNDA LA INTREBARE.

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poţi să trimiţi un mesaj la Contact http://www.tpu.ro/contact şi se vor lua măsuri, iar între timp îl poţi trece la "Ignor".

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Intra pe profilul lui si da-i Ignora user (butonul este ultimul de sub Oracol).
De asemenea poti sa scrii si echipei TPU din CONTACT.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca iti trimite mesaje pe privat, exista un buton acolo, la "mesaje" cu "blocheaza utilizatorul".
Poti sa faci plangere la admini, la "contact" si userul respectiv va fi suspendat pentru hartuire.
Mai poti sa-l pui si la "utilizatori ignorati".

| krisztinapisi explică (pentru Elianna):

Dar unde gasesc acel "contact"?

| Elianna a răspuns (pentru krisztinapisi):

Pe prima pagina (dar nu numai...), in dreapta, sus.

| Lightning1997 a răspuns:

Ori il ignori, adica folosesti optiunea-''Ignora user'', intra la ''Intrebari Frecvente'' pentru detalii; ori mai ai varianta de a-l raporta(daca o face public), ori de a scrie la ''Contact''(daca o face privat).Dar tu nu i-ai zis nimic? Nu cred ca face asa fara motiv.

| krisztinapisi explică (pentru Lightning1997):

Am inceput sa ne certam atunci cand am postat "renumita"intrebare cu 2ne1, atunci el mi-a zis ca sunt niste proaste etc.Eu i-am spusu ca nu are niciun drept sa le faca proaste daca nici macar nu le cunoaste.Ne-am tot ciondanit iar la sfarsit i-am scris ca nu are rost sa ne certam pentru ca la postarea intrebarii nu asteptam raspunsuri asa nepoliticoase.Iar el MI-A TRIMIS O POZA CU FUCK YOU!

| Lightning1997 a răspuns (pentru krisztinapisi):

Atunci a gresit in legatura cu faptul ca ti-a trimis respectiva poza, dar la intrebarea respectiva nu vad cu ce a gresit, si-a spus doar parerea.Depinde si de limbajul folosit.

| onasis1961 a răspuns:

Citeşte astea:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#12
Sau:
Cum pot ignora un utilizator?
Daca vrei sa ignori un utilizator, trebuie sa intri pe profilul acestuia si sa dai click pe optiunea "Ignore user". O poti gasi sub avatarul acestuia. Atunci cand tu ignori un utilizator, acesta:
- nu iti va mai putea raspunde la intrebari sau sa iti dea un reply la un raspuns
- nu iti va mai putea trimite mesaje private
- nu ii vei mai putea vedea postarile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăla e Woodenpints, nu? Bine îți face.

| Fen0men0 a răspuns:

E chiar atât de greu? Dai pe contul lui apoi dai ignore user. happy
Fundă? big grin

| Petre_Alexandru_1995 a răspuns:

Intri pe profilul lui si dai IGNORA USER!

| darry99 a răspuns:

Intra pe profilul lui si da-i Ignora user