Exact asa mi se intampla si mie...nu avem ce sa facem n-a nu se poate ca toate site-urile sa fie perfecte
Sper ca te-am ajutat cu funda, Larisa
Poti sa ne trimiti cateva capturi de ecran pe contact@tpu.ro si sa ne explici situatia mai pe larg? De asemenea, ne-ar ajuta sa ne spui ce browser folosesti.
Alexandra - TPU
Folosesc browswerul google chrome, dau pe o intrebare si scriu raspunsul la ea, imi zice sa astept 20 sec. revizuind raspunsul, dupa aceea dau pe trimite raspunsul si nu se trimite, fac asta de 3-4 ori si dupa aceea de abia merge.
Google,se inchide automat n-am ce sa fac...
Buna, Bianca! La ce anume te referi?
Daca intampini dificultati tehnice, ne poti scrie mai multe la contact@tpu.ro
Alexandra - TPU
Pai dupa ce dau pe trimite, nu se trimite iar apoi mai incerc odata si se inchide intro sec.
Asigura-te ca nu ai probleme cu conexiunea la internet si incearca sa postezi un raspuns folosind un alt browser. Noi nu avem probleme tehnice cu site-ul in acest moment si nici nu am primit plangeri de la alti utilizatori.
Alexandra - TPU
Posibil sa fi nimerit in ore cu trafic ridicat.De asemenea in anumite perioade de timp sint perturbari cauzate de exploziile solare ceea ce duce la o functionare anevoioasa sau chiar intreruperi in functionare.
Pai asa face MEREU!
vrei sa fim prieteni, daca da da accept la cererea mea.
Buna ..aceeasi problema o am si eu cand vreau sa postez o intrebare si sincera sa fiu nu stiu cum se rezolva