| Bianca4926 a întrebat:

Am o problema, de fiecare data cand vreau sa raspund la o intrebare de pe TPU, imi zice sa astept 20 de sec. revizuind-dul, astepe dau pe doresc sa il public, dar dupa aceea se reincarca pag aceea, si nu se trimite, trebuie sa o trimit de vreo 4-5 ori ca sa mearga (sa se trimita). Cum rezolv problema?
Fundita de la Bianca4920!

Răspuns Câştigător
| Larisa_3441 a răspuns:

Exact asa mi se intampla si mie...nu avem ce sa facem n-a nu se poate ca toate site-urile sa fie perfecte

| Bianca4926 explică (pentru Larisa_3441):

Sper ca te-am ajutat cu funda, Larisa

14 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Poti sa ne trimiti cateva capturi de ecran pe contact@tpu.ro si sa ne explici situatia mai pe larg? De asemenea, ne-ar ajuta sa ne spui ce browser folosesti.

Alexandra - TPU

| Bianca4926 explică (pentru TPU.ro):

Folosesc browswerul google chrome, dau pe o intrebare si scriu raspunsul la ea, imi zice sa astept 20 sec. revizuind raspunsul, dupa aceea dau pe trimite raspunsul si nu se trimite, fac asta de 3-4 ori si dupa aceea de abia merge.

Google,se inchide automat n-am ce sa fac...

| TPU.ro a răspuns (pentru Bianca4926):

Buna, Bianca! La ce anume te referi?
Daca intampini dificultati tehnice, ne poti scrie mai multe la contact@tpu.ro

Alexandra - TPU

Pai dupa ce dau pe trimite, nu se trimite iar apoi mai incerc odata si se inchide intro sec.

| TPU.ro a răspuns (pentru Bianca4926):

Asigura-te ca nu ai probleme cu conexiunea la internet si incearca sa postezi un raspuns folosind un alt browser. Noi nu avem probleme tehnice cu site-ul in acest moment si nici nu am primit plangeri de la alti utilizatori.

Alexandra - TPU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa fi nimerit in ore cu trafic ridicat.De asemenea in anumite perioade de timp sint perturbari cauzate de exploziile solare ceea ce duce la o functionare anevoioasa sau chiar intreruperi in functionare.

| Bianca4926 explică (pentru anonim_4396):

Pai asa face MEREU!
vrei sa fim prieteni, daca da da accept la cererea mea.

| pinkyred a răspuns:

Buna ..aceeasi problema o am si eu cand vreau sa postez o intrebare si sincera sa fiu nu stiu cum se rezolva

| Bianca4926 explică (pentru pinkyred):

Dar si la raspuns