| Elsiane a întrebat:

Am observat că mulți folosiți TPU ca a doua familie (ceea ce e bine), sau alții ca familia de făcut "teme", pentru că mulţi spuneţi: ştiu că pe site nu sunt acceptate temele, dar vă rog faceţi o excepţie doar pentru mine. Nu înţelegeţi că regulamentul TPU este pentru toţi? Nu numai pentru mine sau NOname (de exemplu), ci pentru toţi! Chiar dacă ziceţi că nu e bine să fie şterse conturile care nu respectă regulile, ar rămâne mai puţin de 100 de utilizatori, pentru că numai ei au 7 capete, celorlalţi le intră pe o ureche şi le iese pe cealaltă. Vouă cum vi se par aceşti utilizatori? (Mie mi se pare prostesc ca, după ce că scrie că nu e bine să-ţi faci temele pe site, să o faci).

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu va rămâne TPU-ul doar cu 100 de useri dacă s-ar șterge toate conturile care nu respectă politica.
Acești utilizatori sfidează acest aspect și este mai mult decât deranjant, aduce atingere la respectul celorlalți care se conformează cerințelor.
Pa, pa.

| TPU.ro a răspuns:

Dupa cum v-am mai povestit aici, pe blog sau in mesajele pe care le-ati mai primit din partea noastra, facem eforturi sustinute in fiecare zi pentru a elimina intrebarile legate de teme de pe site. Cu siguranta regulamentul este pentru toata lumea, iar ajutorul pe care ni-l puteti oferi este sa raportati intrebarile acestea.

Alexandra - TPU

| irocku a răspuns:

Chestia e ca temele le facem pentru noi nu pentru profesori. odata ce gandim noi tema la teste o sa aveti numai note de 10(cum am eu)nu trebuie sa dan copy-paste de pe net

| irocku a răspuns:

Chestia e ca temele le facem pentru noi nu pentru profesori. odata ce gandim noi tema la teste o sa aveti numai note de 10(cum am eu)nu trebuie sa dam copy-paste de pe net