| SpecialGirl a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o intrebare.Am intrat la "Vizualizare Profil" si imi arata ca am 111 rasp si 9 intrebari.Am mult mai multe intrebari si rasp. Dc nu imi apar toate rasp? Ce pot face in cazul acesta? Fundita.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

In aceasta perioada nu se actualizeaza datele de pe profil (tot ce tine de punctaj). Dar nu-ti fa griji, pentru ca s-a mai intamplat si in trecut, iar apoi totul a revenit la normal. In cateva zile ar trebui sa se rezolve. Deci, stai linistita!
Numai bine!

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tu nu poti face nimic. Este o defectiune a programului TPU, care nu a mai actualizat punctajul de cca 6 zile, asa se intampla la toti. S-a mai intamplat si anul trecut, timp de cca o saptamana. O sa revina la normal in viitorul apropiat si nimic nu se pierde, este nevoie doar de putina rabdare, totul depinde de echipa TPU. Numai bine!

| AnneMarri a răspuns:

se pare că este ceva defecţiune pe site, la toţi e aşa
aşteaptă puţin, până se va rezolva;)
şi eu am mai pus întrebarea şi am aflat că şi anul trecut s-a întâmplat
http://www.tpu.ro/......eva-zile/_

| solumaam a răspuns:

Sa mai intrebat asta si asa este la toti utilizatorii ...este o eroare care se va rezolva saptamana asta!

| floryflorynel a răspuns:

Tu ai avut prea multe raspunsuri si intrebari si ti le-a sters sa iti mai incapa sau leai resetat tu.Altceva nu poate fi!
Te asigur eu!