Buna!
Nu este prea normal sa te joci asemenea jocuri. Daca prietena ta joaca, nu o urma. In timp, isi va da seama ca nu e bine sa joci astfel de jocuri la o varsta asa de frageda.
Buna
La 10 ani? eu am un var care are 7 ani si joaca.Asta din cauza desenelor animate care sunt violente.
pa, pa
E normall` stai linistit... daca ea e atrasa de jocurile astea nu`i nicio problema...Si mai oameni buni la 10 ani e destul de mare. clasa a 4a.Ce vreti sa se joace la 22 de ani? marya` nu are nimic daca se joaca. pentru ca daca ei ii plac nu`i nicio problema. si eu mai joc din cand in cand counter strike. si sunt fata.Si bai 46 nu nu ar trebui sa se joace cu masinute si papusele da? e destul de mare pentru papusi. nici mie la 10 ani nu imi placeau papusile.Nu le suportam, fata asta are 10 ani deja incepe cu baietiii etc. nu cu papuselele
Voi sunteti cretini ? Mai bine sa te joci zoomumba pana la 50 de ani mai bine las.La 10 ani varamea era gm pe sv de metin 2... Mie mi se pare normal, daca stai continu la desene.Nu vreti sa stiti ce se va intampla.Veti face cum fac aia pe-acolo Mi se pare foarte foarte normal!
La o varsta asa frageda nu prea e indicat.De la jocurile violente, cand creste mai mare, poate sa devina din ce in ce mai violenta
Doamne! V-ati vazut voi cu 16 ani in fund. Si acum varsta de 10 ani e frageda? Eu am 11 ani. Si la 10 ani mi s-au intamplat unele lucruri groaznice. Si ce. am stat sa ma plang ca am varsta frageda? Am trecut mai departe fara sa-mi intorc capul inapoi. Si acum se pare ca tot din jurul meu s-a transformat in ceva mult mai matur. Sunteti exact ca niste adulti, ne considerati niste mucosi fara sa stiti ca poate suntem mult mai maturi decat voi si mult mai trecuti prin viata, chiar daca avem o varsta mai mica. Si apropo de intrebarea Mariei eu cred ca este normal. Este normal ca fata sa se pregateasca pentru ce ii va aduce viata mai tarziu. Exact cat de violent este acel joc, asa va fi si viata mai tarziu si o spun din propria mea experienta.
Nu e normal pentru ca in viitor va devenii violenta si va face rau tuturor din jur, varumeo la 7 ani se juca asa ceva si era foarte violent dar acum ia mai trecut joaca cu masini si alte chestii
Normal ca nu este normal. Copiii la 10 ani ar trebui sa se joace inca cu masinute si papusele. Dar mai nou si cei mai mici joaca Counter Strike si toate jocurile astea violente.
Ionut299273 întreabă: