eu iubesc robotelul asta care corecteaza greseli.Are un stil aparte, e unic, eu nu l-as enerva.Nu ca as fi paranoic si sa incep acum sa spun ca incepe sa devina inteligent, capatand constiinta, dar el asta face.N-ai nicio justificare deocamdata sa-l urasti, el inca invata.
Optimismul asta cu 80% m-a dat peste cap.
انحناءة
Dar cine zice ca-l urasc? Bine, nici nu-l iubesc, ca tine. Tu esti mai intelept.
M-am simtit nedreptatita si am cerut niste lamuriri, asta-i tot. Nu asta se intampla pe site-ul asta? :-p
Pai vorbeste cu el, hai ca nu-i greu.Incearca sa treci peste prejudecatile legate de comunicarea cu roboti.
Ma sfatuiesti sa fac ceea ce am facut déjà? :-))
Buna
Chiar crezi ca robotelul este devina in totalitate? robotelul este setat sa recunoasca ceva greseli, dar nu este vinovat ca noi ne exprimam si scrim incorect.
Pentru stergerea postarilor, scrie un mesaj adminilor/cere reanalizarea raspunsurilor sterse si asa vei fi lamurita.
O zi buna
1.Ei,robotul ala o fi el destept, dar nu recunoste chiar toate greselile.MAI da si rateu care, motiv pentru mai trebuie uns.
2.Ei, pentru asta stii procedura; scrii la contact sau ceri reanilizare raspuns.