Buna, ei se refera ca daca dai nefolositor sau stupid pentru un raspuns bun s-ar putea suspenda contul... daca raspuns chiar este stupid... (( ca ai dreptate unii chiar sunt ***** de pe TPU)) atunci dai fara griji.
Sper ca te-am ajutat!
Daca vrei fundita.
Mai ei te avertizeaza ca in caz ca tu votezi aiuria un raspuns doar din alte motive atunci iti suspenda contul, dar asta e o porcarie, cine sta sa verifice daca cel care a dat raspuns "Stupid" e sau nu intr-adevar un raspuns "stupid" intelegi? ca nu sunt 1000 de oameni ce lucreaza la TPU sa verifice ficare raspuns in parte
Mai YourNameIsNotImportant...
In momentul in care dai incontinuu stupid si nefolositor se poate considera ca ai ceva cu persoana respectiva, nu cu raspunsul in sine.
Daca esti sigur ca raspunsul merita sa fie stupid/nefolositor atunci dai fara nici o problema, dar daca profiti de voturi ca sa te razbuni pe o persoana atunci trebuie sa ai motive sa fii supsendat.
Bafta!
Dar pur si simplu nu mai vota pe cei care nu merita sua merita inutil etc
@NachtImOktober eu nu dau stupid si nefolositor numai unei anumite persoane lool.nu am nimic personal cu nimeni
Eu te-as suspenda direct ca nu stii sa scrii, sa folosesti un timp corect al verbului. Mai degraba cu obletii fara creier, decat sa vad castraveti cu aere de pomi fructiferi.
@Flav eu sunt de 10 ani intr-o tara straina, in Romania n-am facut decat clasa 1. Asa ca vb destul de bine limba
* 52
voturi
Folositor
* 5
voturi
Nefolositor
* 27
voturi
Amuzant
* 49
voturi
Inteligent
* 26
voturi
Stupid
astea sunt voturile pe care le-am acordat in ultimele 60de zile.imi spune si mie cineva cu ce am exagerat?
Am zis de ce iti apare aia.
Pentru ca ne apare la toti, nu numai la cei care au ceva cu o anume persoana. nu esti exceptie, stai calm
funditza întreabă:
Ionut299273 întreabă: