| MyNameIsNotImportant a întrebat:

Buna TPU.am si eu o problema.de la un timp incoace de fiecare data cand vreau sa votez un raspuns cu stupid sau nefolositor imi scrie ca mi se v-a suspenda contul daca mai continui sa votez asa. si nu inteleg de ce.eu votez la aproape fiecare raspuns primit la intrebarile mele cu folositor, iteligent, amuzant sau stupid si nefolositor. daca e asa de ce sa imi suspendeze contul? fara suparare dar ar trebui suspendate conturile copiilor de pe aici fara creier care dau raspunsuri aiurea si nu contul meu...la urma urmei eu intru in fiecare zi pe TPU si ajut persoane asa ca...nu inteleg de ce vor sa-mi suspende mie contul?

Răspuns Câştigător
| GameMaster23 a răspuns:

Buna, ei se refera ca daca dai nefolositor sau stupid pentru un raspuns bun s-ar putea suspenda contul... daca raspuns chiar este stupid... (( ca ai dreptate unii chiar sunt ***** de pe TPU)) atunci dai fara griji.
Sper ca te-am ajutat!big grin
Daca vrei funditapuppy dog eyes.

13 răspunsuri:
| AAD a răspuns:

Si eu patesc la fel.ori sunt prea critica cu copii tampiti!laughing

| Magnific a răspuns:

Mai ei te avertizeaza ca in caz ca tu votezi aiuria un raspuns doar din alte motive atunci iti suspenda contul, dar asta e o porcarie, cine sta sa verifice daca cel care a dat raspuns "Stupid" e sau nu intr-adevar un raspuns "stupid" intelegi? ca nu sunt 1000 de oameni ce lucreaza la TPU sa verifice ficare raspuns in parte

| whatevernvm a răspuns:

Mai YourNameIsNotImportant...
In momentul in care dai incontinuu stupid si nefolositor se poate considera ca ai ceva cu persoana respectiva, nu cu raspunsul in sine.

Daca esti sigur ca raspunsul merita sa fie stupid/nefolositor atunci dai fara nici o problema, dar daca profiti de voturi ca sa te razbuni pe o persoana atunci trebuie sa ai motive sa fii supsendat.

Bafta!

| xXxVal3riuxXx a răspuns:

Dar pur si simplu nu mai vota pe cei care nu merita sua merita inutil etc

| MyNameIsNotImportant explică:

@NachtImOktober eu nu dau stupid si nefolositor numai unei anumite persoane lool.nu am nimic personal cu nimeniwinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar că faci abuz, te-ai gândit?
Pa, pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Votezi abuziv, la asta te-ai gândit?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresit, ai dat funda gresit.
Acea avertizare o primim toti, indiferent de ce am vota si cat am vota, deoarece unii voteaza O SINGURA PERSOANA in continuu cu stupizi, chiar daca nu ii citeste raspunsul. Altfel, iti dai seama ca s-ar scoate voturile de stupid.

| Flav a răspuns:

Eu te-as suspenda direct ca nu stii sa scrii, sa folosesti un timp corect al verbului. Mai degraba cu obletii fara creier, decat sa vad castraveti cu aere de pomi fructiferi.

@Flav eu sunt de 10 ani intr-o tara straina, in Romania n-am facut decat clasa 1. Asa ca vb destul de bine limbawinking

* 52
voturi
Folositor
* 5
voturi
Nefolositor
* 27
voturi
Amuzant
* 49
voturi
Inteligent
* 26
voturi
Stupid

astea sunt voturile pe care le-am acordat in ultimele 60de zile.imi spune si mie cineva cu ce am exagerat?

| whatevernvm a răspuns:

Am zis de ce iti apare aia.
Pentru ca ne apare la toti, nu numai la cei care au ceva cu o anume persoana. nu esti exceptie, stai calmhappy

@NachtImOktober ok mersi.ps: sunt fata big grin