| Purplefirexx a întrebat:

astazi as vrea sa va vorbesc despre TPU.

VIZUALIZATI MAI JOS!
|
|
|
|
|
|
V

Aici pe TPU, cand pune cineva o intrebare trebuie sa fie sincer.
Sa aiba calitati si chestii.
Cand un baiat sau o fata cere o tema, voi trebuie sa ii raspundeti pentru ca aici este o Comunitate al Romanilor, adica TPU.
TPU inseamna Toti pentru unu si Unu pentru toti, adica sa ne ajutam.
Nu cu injuraturi si ca esti o pitica, ca este prea mica, ca esti prea mare, ca nu stiu, asta este ilegal.

Prea ilegal.

Trebuie sa ne ajutam, sa fim o familie.
Cine e de acord cu mine sa dea o nota intrebarii.

Si...

As vrea sa imi spuneti si voi ce credeti despre TPU jos la raspunsuri.

PAPA!

Răspuns Câştigător
| MillzBya a răspuns:

TPU este un site pe care trebuie sa ne ajutam unii pe altii, un site pe care putem sa fim ajutati si pe care putem sa ajutam. Sunt de acord cu tine happy Chiar nu ii inteleg pe cei care raspund cu astfel de formulari la intrebarile altora. Pana la urma fiecare intreaba ce vrea, iar daca cel care raspunde are un raspuns care intr-adevar l'ar putea ajuta pe cel care a intrebat, atunci bine. Daca nu, mai bine tace.

10 răspunsuri:
| Luissa123 a răspuns:

TPU este un site minunat pentru ca aici cand ai o intrebare fara raspuns gasesti deseori raspunsul. pe TPU ar trebui sa nu mai existe raspunsuri rautacioase...

| AnneBre a răspuns:

Asa.si...care e intrebarea?raised eyebrows

| mikaela25 a răspuns:

Buna, sa ma bag si eu in seama big grin, u ai citit intrebarile de la categoria "dragoste si sex"? Se pare ca nu pentru ca daca o faceai ne intelegeai pe noi de ce ne permitem sa radem de x, y, zwinking...Eu chiar nu pot ramane indiferenta la ce aberatii se scriu si raspund big grin... tack care bye

| deea31 a răspuns:

Iti dau dreptate,avem voie toti sa scriem pe TPU,mici si mari, dar fara injuraturi, jignituri...iti dau perfecta dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of, mai bine dadeai linkul asta. Mama ei de treaba, te apuci tu sa scrii regulamentul si sa ne ordoni cum sa ne comportam pe site. http://www.TPU.ro/ce-este
Si nu, nu ne cere nicio tema, nu ii dam si il raportam pentru ca daca nu stiai, este interzis de regulament: http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente
Il injuram de asemenea cand merita si cand ne da ocazia. De ce trebuie sa fim toti prieteni?

| Andrey11 a răspuns:

Eu sunt de acord cu tine.Raspunsurile unora sunt prea jignitoare.Ce daca un om a pus o intrebare mai lunga sau a gresit o litera.uni zic nu sti romana.deci tin cu tine.

| Purplefirexx explică (pentru Andrey11):

Foarte adevarat.

| EuILSustinePeCristi202 a răspuns (pentru Andrey11):

Acum scuza-ma ca iti zic, dar scrie mai cu grija pentru a nu omite vreun articol hotarat sau vreo desinenta de plural ca in cuvintele: Uni, Nu sti

| Purplefirexx explică:

Uitati dragi TPU-ieri, PoneiulTroianFaceCePoate mi-a aratat ce am gresit, si ce, asa am vrut sa vad cine e ai indraznet, e vreo problema, si AnneLăvMe nu e nici-o intrebare, asta este un sfat pentru cei care jumatate de lume ii jignesc pe ceilalti.