Actualizările de acest gen se fac o dată la 24 de ore. La 6 dimineaţa, dacă e să fiu mai exactă.
Deci mâine se vor afişa noile date pe profilul tău, nu şi azi.
Ai puţină răbdare! Succes!
Sunt mai multe defectiuni ale TPU, nu numai cea indicata de tine si cred ca toti suntem afectati de una ori mai multe. Cred ca o sa-ti apara maine dimineata, actualizarea generala a TPU se face pe la orele 5-6 dimineata. Numai bine!
Buna!
Si mie mi se intampla.E o problema cu site-ul.Dar in cateva zile iti vor aparea toate intrebarile.Si mie mi s-a intamplat asa prima data.
Da,este LAG, Asa imi face si mie...si eu am vreo 3 intrebari.Dar imi arata 0... Sper ca ti-am fost de folos. Funda? xD
Sal! Dae u unde ai pus intrebarea? Daca pe "PUNE INTREBEREA TA AICI!" inseamna ca nu ai ales categoria.Intrebarile oricum trebuie sa ti le vezi pe "INTREBARILE MELE"
Buna CassyBibbii
Nu te ingrijora o sa iti apara ele. Asa imi fac si mie dar apar dupa ceva timp, poate le-ai pus recent si de aceea nu apar inca, dai click sa vezi intrebarile tale poate apar, dar numarul inca nu s-a stabilizat. Bafta! Pa, pa :*!
nu nu am nici un raspuns
de ce ti-ai pus numele asta?
asta e numele catelusei mele: cassy si ea este mai tare si mai desteapta decat tine
raluca12345678912345678912345678... întreabă: