Atunci cand ajungi,, utilizator senior" ai dreptul sa decizi daca intrebarea pe care o pune cineva se incadreaza in domeniul potrivit. Esti un fel de judecator.
Stiu, si atunci pot da si eu mesaje...ca acum nu pot da oricui mesaje...
Stai calma ca nu reprezinta nimic. Este doar un titlu.
Stiu boss, dar acum nu pot da mesaje oricui vreau eu, iar daca am,, utilizator senio,, pot da si eu mesaje. Nu?
Exact Larissa. Cum a zis castigatorul incearca sa fii cat mai activa.
Pai pana mea, nu vezi ce repede iti raspund la,, raspunsurile,, tale? Nici macar un minut nu a trecut de cand ai raspuns )
Asta cam asa e numai ca tu trebuie sa dai niste raspunsuri inteligente nu asa cum dau eu.
Eeee, eu si raspunsurile inteligente...am incercat sa iti dau mesaj in privat aici dar nu pot. Umbla la setari si baga sa iti dea mesaj toti membrii TPU. Si dupa imi dai mesaj cand ai rezolvat. Ok boss?
Ai pene? wow, ce mult imi plac femeile cu palarie brodata si ornamentata cu pene.
Morrr ) sunt fata nu femeie
Adica : fata nu-i nici femeie, dar nici barbat!? ahaaa: este ceva indibigoidibil in cautare de unicorni!?
Wtf, nu are sens ce ai zis )
Oamenii sunt de dua "genuri"=sexe: masculin si feminin; tu unde te incadrezi, la unicorni!?
La...pisicute normaaallll )
Ahaaa: d'asta te iubeste Mos Craciun!
Exista asa ceva? Nu de alta, dar eu sunt mai inapoiata de fel
Dar tu cine crezi ca iti tot raspunde; Mos Primavara, ori Piticul lui Alba ca Zapada?
Tuuu esti Mos Craciun? I-auzi, ma iubesti? )
De fapt, poți avea și cateva luni de activitate, da’ e degeaba dacă nu ai 100 de răspunsuri.
Deci trebuie sa dai 100 de răspunsuri si sa ai peste 10 zile.
Am abia 50 de raspunsuri...si cred ca am vreo 4 zile pe acest site. (
E ok! E bon!