In primul rand, nu se pune vorba de bani, ci de satisfactie.Sunt in Italia si imi pot cumpara 1000 de tricouri, nu unul.Eu am tinut sa am acel tricou chiar si cu costuri suplimentare pe care trebuia sa le suport, odata ce ajungea la rudele mele din Romania.Mai este vorba si de seriozitatea acestui portal, din partea administratiei.
Draga mea, pur si simplu eram curios ce s-a intamplat cu castigul meu.
Am fost si eu odata pe locul 1 si nu am primit nici ''campionul zilei''
Pai tu pe ce data ai castigat?
Asta a fost de mult timp, nu mi-am notat
Din moment ce nu vad titlul de "Campionul zilei" pe profilul tau nu vad ce titlu ai fi castigat.
Am specificat clar ca nu am primit ''campionul zilei'' dar am fost pe locul 1. Deci asta cum e?
Nu ai castigat.Nu scrie nimic la profil.Te amagesti singura.
15 lei.
Asta a fost de mult si eram locul unu.Stiu sigur asta asa ca nu are rost sa o tineti voi mare si tare! Eu v-am spus ce mi s-a intamplat si nu m-am plans.
Mai degraba, din cate vad, tie iti pare rau ca nu ai luat nimic. Dupa evaluarea raspunsurilor, de catre administratorii site-ului, in mod sigur ai picat pe locul 2.Sau chiar 3.
Nu imi pare rau, mi-e de-ajuns sa stiu ca am ajutat pe cineva cu raspunsurile mele Oricum, ''campionul zilei'' nu imi tine de foame.
Ok.Asa te vreau.O seara buna, frumoaso!
In primul rand, nu se pune vorba de bani, ci de satisfactie.Sunt in Italia si imi pot cumpara 1000 de tricouri, nu unul.Eu am tinut sa am acel tricou chiar si cu costuri suplimentare pe care trebuia sa le suport, odata ce ajungea la rudele mele din Romania.Mai este vorba si de seriozitatea acestui portal, din partea administratiei.
Pai se da numai un tricou pe model eu asa stiu, la fel este si cu cana.
Altii au primit 3. Am citit undeva ca spunea unul ca a primit 3 si intreba cum poate desface acea sigla cu TPU.