Sunt de acord.
"Benzi desenate" mi se pare mult mai potrivit.
Trimite o propunere (cu link-ul spre această întrebare) și la Contact.
Noname vad o multime de propuneri interesante in ultimul timp din partea ta...
vot gresit/discutabil pentru ca pustii de 10 sa nu se simta jigniti...
benzi desenate in loc de comics care in realitate e traducerea in engleza...etc
Eu cand am facut o propunere sa fie implementat un noi sistem de votare a intrebarilor.si o sectiune de intrebari top rated pe prima pagina ca sa fie afisate cele mai bune intrebari din site ...adminii mi-au spus ok, si nu am mai auzit nimic de ei pana acum!
In schimb au avut timp sa schimbe denumirea la un vot de care te-ai plans numai tu si cativa pustani care primeau stupizi cu carul...
Ma rog.e doar putin trist
Daca propui o schimbare puerila pe site e aprobata a doua zi... daca vrei ceva care chiar sa ajute siteul esti ignorat
asta e...
Mă ataci gratuit, Apache. Dar încerc să te înțeleg și să n-o iau personal...
Hai s-o luăm pas cu pas, vrei?
1. Nici nu știi câte propuneri am făcut, la care mi s-a răspuns "o să ne gândim/o să le luăm în considerare" și de care nici până în ziua n-am mai auzit nimic.
Probabil n-au fost suficient de importante/interesante/necesare/urgente sau au fost greu de pus în practică. Știu să accept și un refuz și să admit faptul că ideile mele nu întotdeauna sunt cele mai bune sau n-am reușit să fiu suficient de convingătoare, n-am adus suficiente argumente ("Pro", care să le depășească numeric pe cele "Contra").
Iar dacă nu mă plâng pe site că mi s-a spus și "nu", asta nu înseamnă că mi s-a răspuns mereu "da". Doar nu-mi place să fac circ...inutil.
2. Pentru propunerea mea (și nu doar a mea), legată de eliminarea cuvântului jignitor din limbajul oficial al site-ului, m-am luptat luni de zile. Nu este frumos din partea ta să insinuezi cum că a fost doar un moft de-al meu, care mi-a fost satisfăcut la prima strigare. Nu e deloc așa.
(Citește răspunsurile de aici; te vor ajuta să înțelegi mai bine ideea: http://www.TPU.ro/......ul-intr/.)
3. Îți înțeleg nemulțumirea și știu cum e să fii demoralizat de ceea ce vezi (sau ți se pare că vezi) în jur uneori, însă îți pot spune foarte sincer, că nu îți descarci nervii pe cine trebuie. Și dacă o să reușești să mă convingi că una dintre propunerile tale merită (și este necesar) să fie pusă în practică, o să ai toată susținerea mea.
Când vezi că nu merge direct, trebuie să începi de jos (convingi comunitatea și abia după mergi cu propunerea ta la admini).
O seară frumoasă.
Nu incercam sa te atac noname...asa sunt eu mai acid!
Spun lucrurilor pe nume chiar daca nu e prea placut...
Nu ma deranjeaza ca ai facut tu propuneri, sau ca au fost acceptate doar propunerile acestea puerile...
Stiu ca vrei sa schimbi siteul asta mai mult ca oricine altcineva...si de aceea iti spun o data : te apreciez pentru asta...si cand o sa te atac o sa iti dai seama!
Acum? nu am nimic cu tine...pur si simplu ma enerveaza ca din 5000 de propuneri au fost luate in considerare doar cele care,, dadeau mai bine,,!
Acum vad ca s-a schimbat interfata raspunsurilor... sper ca totusi se mai uita cineva si pe propunerile alea
si ma repet : nu te atacam pe tine...nu am ceva cu tine, am ceva cu adminii
Dar comics asta inseamna, benzi desenate.
faptul ca unii nu stiu asta si posteaza intrebari comice, asta e cu totul altceva
Da, dar asta e in English, iar nu toata lumea stie engleza. Uite aici ceva:http://www.TPU.ro/......ilarea-cu/
Nu stiu ce sa zic.
Trimite o propunere la "Contacte".
Aproape toata lumea stie engleza. macar cateva cuvinte.
Dar eu inainte sa pun o intrebare ma uit la toate categoriile si o aleg pe cea mai importanta.Nu asa este normal?
Daca utilizatorii TPU nu vor sa respecte macar categoriile. este treaba lor.