| LeMousiqe a întrebat:

Bună.
TPU,cei mai mulţi nu ştiu ce înseamnă denumirea în română a categoria Filesharing/linksharing,adevărat? Nu credeţi că ar trebuie să facă altă denumire în care să înţeleagă şi unele persoane?

Precizez de fiecare dată când vedeam o întrebare,pusă la altă categorie, imediat îi spuneam la ce categorie şi se îndrepta, acum depinde şi de modul de a fi.

Sunt unele persoane de ştiu şi ar trebui suspendate numai decât.

Altă problemă ar fi că unele persoane cer conturi de "x".
Nu cred că s-ar putea rezolva această problemă, niciodată.
Aveţi Idei?

4 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Eu cred ca marea majoritate a celor care au un pc conectat la internet stie ce e ala "Filesharing/linksharing". Ar suna un pic ciudat "impartaseste o legatura"... sau ai alta propunere de traducere? happy

Pe aia care cer conturi de tot felul ii poti ignora... sunt o comunitate speciala, ei "gamerii", si poate ca fac schimburi pe privat. Daca n-ar tine "share-uiala" asta de conturi, ma gandesc ca de la o vreme n-ar mai fi nici solicitari. Treaba lor, live and let live!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Total e acord cu tine, de fapt sunt si atentionari ca aici nu se fac teme, ar totusi TPU e inpanzita de astfel e intrebari. Sper ca cei de la in echipa TPU sa citeasca ce ai scris si sa ia masuri intr-un fel. Sigur ca intrebarile gen:" vreau un cont de metin" au altele de genul asta, ma face sa inchid si sa nu mai raspund deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Revin cu precizarea ca orice propunere pe care o ai sa o trimiti prin mesaj la CONTACT pentru a fi analizata.

| qIrinna a răspuns:

Pe aia care cer conturi de tot felul ii poti ignora...Total e acord cu tine, de fapt sunt si atentionari ca aici nu se fac teme.