Din experienta noastra, cel mai des intalnit exemplu de voturi abuzive pe TPU.ro se traduce prin incercarea reglarii de conturi cu un alt utilizator oferindu-i numai voturi negative la fiecare raspuns, indiferent daca merita un asemenea calificativ sau nu.
Noi sanctionam o asemenea atitudine prin suspendarea posibilitatii de a mai vota.
Alexandra - TPU
Salut, adică tu dai răspunsuri nefolositoare care nu au nici o treabă cu întrebarea sau sau dai vot unei persoane care răspunsul era total corect iar tu îi dai nefolositor aiurea asta reiese.
O seară bună!
Aha..pai la asta ma gandeam si eu, dar mai e si varianta lui Deiu80. Tind sa cred ca de fapt inseamna ca as fi sanctionat daca as vota intr-un mod neconform cu realitatea.(daca dau eronat la un raspuns bun)
Eu cred că e relativ „votez neconform cu realitatea", unde și binele e relativ. Nu e site-ul plin de critici profesioniști, suntem cu toții simpli utilizatori, simpli experți, simpli useri ai anului... dar suntem USERI!
Plus că, dacă am ști toți care e răspunsul corect și când nu s-ar putea verifica... ar fi totul mai ușor.
Votat abuziv e când în pagina de profil de la voturi predomină, să spun așa, acel user, când votezi indiferent de răspuns, în prostie. Ți-a explicat Musique.