| MoglanEliza26 a întrebat:

TPU! De ceva timp, cand raspund la o intrebare nu imi apare raspunsul. Astept ceva timp, si tot nu apare ( ma refer ca sunt in top 3 la categoria Totul despre TPU si cand raspund, tot atatea raspunsuri imi arata ca am. )

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Buna!
Stai linistita asa se intampla la toti!
Posibil e o problema de la site.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Actualizările nici înainte nu prea se făceau în timp real, iar mai nou se fac şi mai greu. Ai răbdare.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai un pic de răbdare, reactualizarea nu se face în doi timpi și trei mișcări, nu se pierde nimic.
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Am postat o intrebare, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Daca intrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a aparut inca, nu-ti face griji, aceasta va figura pe site in cateva momente, adica atunci cand pagina va fi reactualizata. Intrebarile postate de utilizatorii noi vor fi initial vizibile numai autorilor lor si utilizatorilor logati. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati, fara a fi raportate. Daca intrebarea cumuleaza minimum doua raportari, ea va fi respinsa de pe site si va ajunge in atentia administratorului site-ului.
Am postat un raspuns, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Ca si in cazul intrebarilor, postarile care apartin utilizatorilor noi vor fi temporar vizibile pe site doar autorilor lor si utilizatorilor care sunt logati. Dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati fara a fi raportate, respectivele postari vor fi vizibile pentru toata lumea.
extras din blog TPU
O zi buna sa aihappy

| alexs99 a răspuns:

Trebuie sa astepti putin, pentru a aparea pe site si a se actualiza clasamentul de la o categorie raspunsul tau trebuie sa fie aprobat.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu trebuie sa te necajesti, au fost ceva probleme la site iar administratorii incearca sa le remedieze