anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună Tpu.Deci am fost campionul zilei în data de 15 august 2013 și totuși nici până acum nu am primit un email în legătură cu tricoul de campion...și aș vrea să mă lămuriți din ce cauză, sau poate să îmi răspundă și adminul fiindcă am scris la contact și mă gândesc că nu l-au văzut sau nu l-au primit.

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Colega mea Cristina ti-a scris pe 22 august. Verifica inclusiv in folderul de spam, poate mail-ul de la ea s-a ratacit acolo.

Alexandra - TPU

| єχcєєℓ a răspuns (pentru TPU.ro):

Probabil nu s-a trimis.Am verificat și în spam, nu am primit nici un email de la voi.

| TPU.ro a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Iti va retrimite Cristina mesajul.

Alexandra - TPU

De data aceasta l-am primit și v-am scris.Mulțumesc pentru înțelegere.

Saptamana aceasta incercam sa incepem expedierile. Inca mai avem cateva date de contact / completari cu detaliile adresei de primit.

Alexandra - TPU

CNP-ul este necesar?

Nu, cerem CNP-ul doar in cazul premiilor de la Maratonul Oracolului TPU, pentru evidenta noastra contabila.

Alexandra - TPU

Pare cam ciudat că întreb asta dar... când ați spus "încă mai avem câteva date de contact/completări cu detaliile adresei de primit." completări de la mine? Eu știu că v-am scris adresa și restul...

Nu, e vorba de detaliile celorlalti campioni ai zilei din luna respectiva. Noi incercam sa chemam curierul o singura data pentru toate coletele si sa facem un singur drum la posta.

Alexandra - TPU

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Până acum nu am auzit de cineva care să nu-şi fi primit tricoul. Aşa că linişteşte-te şi ai răbdare. Vei fi contactat(ă) la timpul potrivit. Cert este că mai devreme sau mai târziu îţi vei primi premiul.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
http://www.tpu.ro/contact
trimite aici un mesaj si ei te vor putea lamuri.
O zi frumoasa sa ai:)

| david1234567890 a răspuns:

Așteaptă, vei primi email-ul, poate TPU o să țil trimită chiar azi...