| Bєshka a întrebat:

Deci imi puteti spune de ce imi dispar funditele? Am avut 60 si acum am doar 59.Si nu e prima data cand mi se intampla asta.Imi puteti spune de ce dispar?

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Postarea la care ai primit funda a fost stearsa de admini, si in acest caz se sterg automat si toate raspunsurile inclusiv si cel castigator.

1 răspuns:
| aladinbeci a răspuns:

Crede-ma ca si eu am patit asa de multe ori. Incerci sa raspunzi la intrebari cat de bine poti, cauti in dierite surse, uneori primesti funda si/sau vot, apoi vezi ca raspunsul este sters impreuna cu intrebarea.

Asa se intampla daca unii useri care au impresia ca sunt mari "justitiari" pe aici au impresia ca aproape fiecare intrebare legata de educatie si cultura generala(dar nu numai) este neaparat si obligatoriu o tema. Posibil ca si daca va fi pusa vreo intrebare legata de cercetarea pentru care s-a luat premiul Nobel in vreun anumit domeniu, sa fie socotita tot ca o tema; userului care ar pune intrebarea i s-ar face o morala serioasa, ar fi catalogat ca si repetent sau corigent si trimis sa puna mana pe carte, intrebarea ar fi raportata si stearsa rapid impreuna cu raspunsurile. Evident ca va scadea(daca a fost acordata funda) si numarul fundelor. Nu mai e de zis decat show must go on...
Iti doresc multa bafta!

Întrebări similare