| LoVeYoU23 a întrebat:

Buna TPU.Imi puteti spune cum pot sa-mi pun un nume cu caractere ciudate? Am incercat sa scriu numele dar imi apree

"Username-ul introdus de tine contine caractere invalide sau a depasit 50 de caractere.
Te rugam sa introduci un username compus numai din litere si/sau cifre si sa aiba maxim 50 de caractere". Si apropo.nu am depasit 50 de caractere :d Ce pot face? funditalove struck

7 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Încearcă să scrii cu d-astea:
á,í,ó,ƒ,₧,¥,£,¢,ÿ,Ü,ú,Ö,ñ,Ñ,ª,º,¿,⌐,ö, ò, ù
Şi poţi lua litere şi de-aici:
A: a ð ª
B: ß (3
C:© ¢
D: ð Ð
E: € £
F: ƒ
H: µ
J: ¿
K: |{
L: £
M: (\/) /\/\
N: |\|
O: o Ø º ° ¤
P: þ Þ
Q: q ¶
R: r ® R
S: § $
T: t ~|~ T
U: ü Ü
Y: ÿ ¥
Þ § ÷ ¦
ä å ắ ã â ằ ẳ ǻ ǽ à æ ą ά a â á

Baftă!

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| TPU.ro a răspuns:

In numele de utilizator sunt acceptate doar litere si cifre, nu si caracterele speciale, exact asa cum ti se se specifica in mesajul caruia i-ai dat copy paste aici.

Alexandra - TPU

| Grăurea a răspuns:

Daca zici ca nu merge, inseamna ca este vreo problema tehnica de la site... incearca sa scrii caracterele pe word si dupa sa le dai copypaste. daca tot nu merge, este sigur de la site

| LoVeYoU23 explică:

Tot nu merge sad

| LoVeYoU23 explică:

Nu mergee crying

| LoVeYoU23 explică:

Da.dar am vazut mai multe nume cu caractere diferite.asa ca.winking

| MaMaDraCu a răspuns:

In numele de utilizator sunt acceptate doar litere si cifre, nu si caracterele speciale