Daca un raspuns este mare ca nr. de cuvinte, nu inseamna neaparat ca este si cel mai bun. De asemenea, daca raspunsul tau este prea lung, poate ca unora le este lene sa-l citeasca si nici macar nu se vor uita peste el. Ideea este sa ajuti, nu sa scrii mult ca sa primesti fundite.
Am citit cateva dintre raspunsurile tale si, fara suparare, in unele dintre ele ai greseli gramaticale, care fac mesajul greu de inteles.
Verifica raspunsurile inainte sa le postezi si asigura`te ca intelegi ceva din mesaj, atunci cand il citesti. Iti doresc succes in continuare!
Întradevăr,este enervant să petreci atâta timp scriind un răspuns, străduindu-te să pui în el toate informațiile pe care le știi în legătură cu subiectul întrebării și să nu fii răsplătit în niciun mod.Adică nici fundiță nu primești, nici voturi bune.Acest lucru înseamnă că informațiile respective nu l-au ajutat pe cel care a postat întrebarea,dar nici pe cei care au mai citit răspunsul tău.
Sau,după cum zicea și @Alinutza, răspunsul este prea lung.
Eu cred că într-un răspuns lung pui informații prețioase, care merită citite.De ce preferăm să ne limităm la a citi doar răspunsurile scurte,doar de lene? Dacă noi nu vrem să citim nici măcar toate răspunsurile primite la întrebările noastre,dar la întrebările celorlalți?
Sunt useri care dau răspunsuri foarte bune,ce merită citite!
La majoritatea întrebărilor,am găsit răspunsuri extrem de folositoare,utile, dar din păcate nu erau premitate. Cele premiate erau cele scrise de disperați după fundițe, care aveau o mulțime de greșeli gramaticale (deși erau lungi de doar 1-2 rânduri) și care aveau la sfârșit „fundytsaaaa?".Sau cele care au la sfârșit „imy dey fundita? hay,mah,te roooooooooooooooooooooooog, plz, plz.nu am (sau n-am,fără cratimă) nycyuna "
Din asta se înțelege că răspunsul acela de un nivel foarte slab, este mai folositor decât acela mai complex și inteligent, din punctul de vedere al utilizatorului care a ales.Nu mi se pare corect acest lucru! Și nu fac referire la răspunsurile mele,să nu mă înțelegeți greșit,ci la ale unor useri care merită să fie apreciați.
PS : Am scris un răspuns lung, nu îmi pasă dacă nu îl veți citi. Oricum, dacă nu puteți citi 20-30 de rânduri ale unor răspunsuri bune (nu mă refer la acest răspuns!),se mai pot pune pretenții la a citi o carte (la mai multe nu mă aștept)?
P.P.S : Nici nu trebuie să îți pese, Cookie2002, deoarece ai postat unde trebuie.
Asa crezi tu, ca raspunsurile tale, scurte sau lungi merita fundita!
Esti la inceput de drum, mai ai multe de suportat si de invatat, despre cum este cetateanul/utilizatorul virtual... observ, deja ca esti nervoasa, pentru ca nici nu-ti pasa, la ce categorie ai plasat intrebarea. Hai, te rog, linisteste-te, am trecut si eu prin asemenea stari, am revenit la ganduri mai bune, am revenit la realitatea, in care ma trimiteau prietenii mei virtuali si am inceput sa le raspund, ca atare...
N-ai greșit categoria.Noi nu facem răspunsuri de dragul fundelor ci de dragul răspunsurilor ( cum ar veni...)
Oricum văzut că vorbim de funde te gândești să dai o fundă la cineva care o merită ( văzui niște răspunsuri destul de bune la întrebare )
Nu conteaza marimea raspunsului, ci contextul, deci nu te astepta sa ai un raspuns bun de fiecare data chiar daca este mare.
Heeeii!
aici nu raspundem pentru fundite ci de dragul de a raspunde
daca faci asta pentru fundite parerea mea ar fi sa numai raspunzi
imi pare rau dar asta-i adevarul
Daca scrii mult si prost, degeaba. Nu sari, zic in general, nu ma refer la tine.
Si din nou, cireasa de pe tort in comunitatea TPU: funda.
Lasati-o fratii mei mai moale cu fundele astea, parca ar fi Oscaruri, suntem aici sa ne ajutam unul pe celalalt. Daca ar fi dupa mine as desfiinta "fundele', sunt curioasa cati am ramane activi.
Trebuie sa dai raspunsuri sincere nu ai dat un raspuns si vrei fundita
asa nu se face
De ce esti rautacioasa? cum s.a mai scris,nu conteaza cat de mult scrii ci CONTINUTUL! si important e ca poti sa ajuti, nu inteleg, la ce iti folosesc funditele!