| 2B a întrebat:

Buna! TPU! Intimpin o problema si m-am gandit sa cer ajutor.Deci azi mi-am schimbat fotografia de profil dar nu mi-o arata nici in momentul asta, am schimbat-o acum 3-4 ore.Nu mi-o arata pe profilul meu,nici la prieteni mei,nici la raspunsuri si nici la intrebari. De obicei imi schimb des fotografia de profil nu este prima oara cand o fac,insa e prima oara cand ma confrunt cu aceasta problema.
Oare e din cauza ca mi-am schimbat-o de prea multe si nu-mi mai da voie sa o fac, sau este de site, sau este de pc meu.Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? Multumesc anticipat (FUNDA)

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Maine vei avea poza la profil, dureaza 24 ore sa fie aprobata/cercetata de admini.
O zi bunahappy

| 2B explică (pentru caramela):

Multumesc.Pot sa te intreb ceva?
Admini de pe TPU trebuie sa aiba cont nu? imi poti da un nume ca ex.Multumesc mult si o zi buna si tie happy

| caramela a răspuns (pentru 2B):

Http://www.tpu.ro/utilizator/tpu
trimite aici mesaj si iti va raspunde Alexandra

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acum este un personaj din desene animate!
Pa, pa.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Pentru a putea seta/schimba poza, intri în secţiunea "Setarile contului meu" din grila portocalie ( vezi în stânga ), acolo ai "Selecteaza imagine profil", dai click pe "Răsfoire" şi cauţi în Pc poza dorită de tine, o selectezi şi dai Ok.

"Poza ta va aparea peste tot pe site abia dupa ce va fi aprobata de un admin, in 24 de ore."

"Cum imi pot modifica datele contului?
Iti poti edita datele de pe profil dupa ce te loghezi din sectiunea "Editare profil" sau accesand http://www.tpu.ro/site-users/edit/. Tot aici iti poti schimba si fotografia de profil. Daca vrei sa iti editezi datele de logare (adresa de e-mail si parola), o poti face din "Editeaza datele de logare" sau accesand http://www.tpu.ro/site-users/edit-login-info/ " - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#02

Toate cele bune.

| 2B explică (pentru bursuc001):

Multumesc bursuc big grin

| bursuc001 a răspuns (pentru 2B):

Cu plăcere!

O seară/noapte frumoasă.

| neutrino a răspuns:

Esti grabit, maine probabil ca va aparea, daca este decenta.

| 2B explică (pentru neutrino):

Da dar de obicei aparea dupa 30 min 1 ora!

| neutrino a răspuns (pentru 2B):

Se mai schimba si obiceiurile, si nu uita ca azi mai este si duminica.

Si ce lagatura are ca e duminica?

Nu are legatura, scuza-ma, TPU-ul lucreaza non-stop, cu personalul la maxim.

Nu este nicio problema, nultumesc ca m-ai ajutat. Vrei sa imi fi prieten?

Eu nu cred in prietenii virtuale, dar iti multumesc pentru aceasta invitatie, desi nici nu stiu ce presupune acest lucru. Sunt aici, ma mai poti gasi un timp.

| LTAA a răspuns:

De obicei dureaza maxim 24 de ore, in acest timp poza avand nevoie de aprobarea "mai marilor" TPU pentru a aparea pe profil.

| Guti14Haz a răspuns:

Poza va aparea de abia a2-a zi.