Aiscrim, nu e vorba de asta.
Am crezut iniţial, că tu vrei să interzici/blochezi accesul la site (de parcă chiar ar fi posibil) celor care au un IQ mai mic de X (m-am înşelat?).
Ceea ce ar însemna, ca numărul utilizatorilor să scadă drastic, iar cei cu un IQ mai mic ar rămâne neajutoraţi, excluşi, şi nu mi se pare corect. Trebuie să avem răbdare şi cu ei.
Iar să faci un test, doar pentru distracţie personală al fiecăruia, după părerea mea, n-are rost. Şi aşa site-ul se mişcă foarte greu. Imaginează-ţi cum ar funcţiona, dacă l-am încărca şi cu nişte teste (care şi aşa, fără prea multe bătăi de cap, şi-le poate face fiecare online, dacă doreşte)!
Numai bine!
E o idee buna dar dc un test si nu mai multe si sa fie tot pe categorii...baieti fete logica amuzante si orice utilizator sa poata creea un test
Buna! eu cred ca este o idee f buna si ar fi frumos sa avem un test IQ. Sper sa sa realizeze!
Buna!
Imi place ideea ta. Atata timp cat insa va fi gratuit, eu te sustin. Ce vreau sa zic prin gratuit? PAi, pe multe site-uri cu teste de IQ-u ca sa iti dea rezultatul trebuia sa trimiti SMS cu nu stiu cati euro. Deci, daca aici vor fi teste gratuite, cred ca si mai multi oameni vor vizita TPU.
Deci, DA!
Felicitari pentru idee!
Bună, Aiscrim!
Personal consider, că ceea ce vrei să faci tu, este o discriminare.
Cei cu un IQ scăzut n-au şi ei griji, întrebări, nevoi? Nu cumva tocmai ei ar trebui ajutaţi mai mult, pentru că singuri se descurcă mai greu? Iar cu cei de 7-10 ani ce facem? Refuzăm să-i ajutăm doar pentru că n-au trecut testul (unii dintre ei)?
Am mirosit ironia, şi da, o apreciez. Însă am preferat să dau un răspuns cât se poate de serios, pentru că nu mi se pare corect, ceea ce încerci să faci. Sunt împotriva discriminării.
Numai bine!
AndaAndore întreabă:
Ionut299273 întreabă: