anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

o intrebare:voi cum puneti linkurile si pe situ asta dar nu numai si pe altele, adica ma refer ca scrieti toata istoria aia dintr-un link? adica voi le scrieti cand scriti ca de ex:vreau imi iau niste papuci ca acestia? si apare un link luuung, voi il scrieti sau cum faceti? daca il scrieti de unde stiti atata ca este cate unu luuung, plz.help me,

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Simplu: faci un copy-paste.

| Devii a răspuns:

Intri pe site-ul dorit apoi acolo sus in stanga dupa cele 2 sageti Back si Forword, est lingu cu http://www..., cand vrei sa il postezi pe un site sau chiar si pe messenger, dai click dreapta la mouse pe link-ul pe care vrei sa il pui apoi dai pe COPY si apoi pe spatiul unde vrei sa il pui de exemplu pe messenger unde scrii mesajul dorit sa il publici la status acolo dai click dreapta mouse si apoi dai pe PASTE si asa apare link-ul pentru a intra oricine pe e...

sper ca ai inteles cat de cat si ca ti-am fost de ajutor. FUNDA?:d

| CrazYKid0 a răspuns:

1. Acolo unde scrie link-ul, il selectezi (dai click si iei mouse-ul pana cand se termina link-ul) si apoi dai "copy" (dupa ce ai selectat dai click dreapta (ala care nu prea il folosesti) si apesi normal pe "copy" sau "copiere")

P.S: cand selectezi link-ul pe fundalul scrisului trebuie sa fie albastru

2. Dupa ce ai dat "copy" du-te iar unde scrie link-ul (acolo sus unde dai si inapoi la o pagina etc) si stregi tot link-ul. Click dreapta (tot ala care nu prea il folosesti) si iti apare "paste" sau "lipire"

Sper ca ti-am fost de folos happy Funda?

| lizzy01 a răspuns:

Selectezi linkul, il copii (click dreapta-copy) si il pui la intrebare(click dreapta-paste)
sau fara mouse, dai click pe link, apesi Ctrl+A (ca sa-l selectezi) apoi Ctrl+C (ca sa copii), dai click pe "locul" unde vrei sa pui linkul si apesi Ctrl+V
eu folosesc a 2a metoda, e mai rapida happy