| Angie12 a întrebat:

Raspund mereu la intrebarile altora si nu prea primesc funda
Stiu ca va canditi ca nu raspund bine ba din potriva raspunsul meu e mult mai bun si mult mai diferit.
Vreti sa stiti cate funde am? Am doar doua!
ce ar trebui sa fac ca sa primesc mai multe funde.
Dau funda pentru mai rapid raspuns sau pentru cel mai bun!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai noroc, draga! Ca minte nu prea...

| Fluffinator a răspuns:

Dar nu ai ce sa faci. Nu le poti baga pe gat raspunsul tau. Daca ei considera ca un alt raspuns le este mai folositor tu nu ai ce sa faci, si doi la mana de unde stii tu ca raspunsul tau este MULT mai bun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fata, cand dracu ai sa intelegi ca TPU nu e un joc idiot unde sa trebuiasca sa colectionezi funde? Fundele sunt un semn de multumire! E ca si cand ai cersi multumiri sau laude!

Fundele nu te ajuta la nimic, sunt inutile la fel ca toate recompensele virtuale!

| nobody2011 a răspuns:

@dana
Ei au considerat că răspunsul altora este mai util(sau mai amuzant).Nu ai ce să faci. Dacă te implici foarte mult la o întrebare, vei primi fundă de regulă.Aaa...şi dacă cerşeşti fundă nu prea sunt şanse să o iei.

| Madutza_5877 a răspuns:

Incarca sa raspunzi prima si corect...succes

| Gabica a răspuns:

Poate raspunsurile tale nu sunt destul defolositoare...mai incearca! Si in plus, tu ai intrat pe TPU doar pentru funde? Ce n-as da sa nu mai promovam cersetoria pe site-ul asta! TPU e facut pentru a ajuta cat mai multi oameni.Eu am vreo 350 de rasp si 34 de fundite si de obicei cand raspund o fac destul de bine! Dar nu ma astept sa iau multe fundite.Ma astept doar la mai multi oameni fericiti.
Sper ca ti-am deschis ochii ca sa nu mai cersesti funda si ca sa nu maipui intrebari stupide!

| CompleteAndUtter a răspuns:

Uite ce e... M-am uitat prin raspunsurile tale si am vazut ca nu sunt chiar atat de "stralucite". Adica in multe devii anitipatica si de aceea nu primesti funde. Intr-unul chiar ai spus ca ai raspuns prima, cand de fapt erai ultima si spuneai ca tu meriti funda. De ce nu intelegi ca NU conteaza a cata raspunzi, ci sa ai un raspuns corect si sincer. Si inca ceva, daca dai un raspuns [atat de ferm convinsa ca e cel mai bun, dar din cate se vede nu prea e] si apoi spui "funda?" nu prea iti da nimeni, pentru ca e stresant sa implori funda. Eu chiar nu inteleg, nu te intereseaza chiar deloc ca ajuti o persoana? Cu ce te incalzeste pe tine acea funda? Si inca ceva, eu nu ti-am dat acest raspuns pentru funda, cred ca e destul de evident, pentru ca daca intr-adevar aveam si eu o obsesie pentru funde, nu iti spuneam parerea mea, ci te linguseam ca sa obtin ce imi doresc. Poate inveti ceva din astawinking.

| CompleteAndUtter a răspuns:

Antipatica* scuze...