Hei, asculti Shinee? Si mie imi plac cateva melodii de la ei si nu sunt singurii care imi plac. Deci... pe TPU se pun intrebari de diferite categorii la care noi iti vom raspunde. Nu e mare lucru ce trebuie stiut. Sper ca o sa iti placa site-ul asta!
Da imi place Shinee ii ador ...si multumesc pentru raspuns apreciez ca ai fost amabil/a cu mine
App. Aici iti poti face si un playlist! Chiar mi-ar placea sa vad ce muzica asculti! Daca nu stii cum sa pui o melodie iti pot explica!
Da am incercat sa pun melodii dar se pare ca nu ma pricep cum sa fac un playlist
Ok am inteles :*
App de ex daca vreau sa vb cu tine cum pot face sa nu fie public sa vedem decat noi doua ?
Cred ca tocmai ai primit un mesaj (pe privat) de la mine
Poti vedea unde ti-am trimis mesajul asa: Acolo unde scrie Logat ca ShineeKey16 in stanga, mai jos acolo ai mai multe chestii cum ar fi : oracolul TPU, vizualizare profil, plalyst-ul meu si asa mai departe, iar mai jos un pic scrie Mesaje! Acolo verifici mesajele private Sper ca ai inteles!
Da am gasit dar nu pot trimite mesaje pentru ca eu mi-am facut cont pe un id fals nu am pus id meu adevarat
Pai cred ca ar trebui sa iti faci alt con pe TPU, pentru ca nu are de ce sa iti fie frica sa pui id ta adevarat
Uite,nu stiu daca sa iti dau id-ul meu printr-un mesaj privat ca sa nu iti mai faci tu alt cont? :/
Stai linistita am rezolvat problema cu id-ul ...multumesc oricum :*