| RuxiiRawrr a întrebat:

Buna TPU.Sunt noua pe forum(3 zile) cum as putea sa am si eu rama cu "userul anului, etc."? Trebuie sa am multe funde sau numai raspunsuri? Cam cate raspunsuri? Si cand voi putea sa dau voturi? Am 2367 puncte in ultimele 7 zile.
Funda.

Răspuns Câştigător
| maiAm8conturi a răspuns:

Doamne fereste! rolling on the floor
Hai mai, nu mai ridica in slavi un element grafic atasat la profilul tau. Daca-l ai si tu, asta nu inseamna ca n-are nimeni voie sa atenteze la el.Dar tu acum ce-ai facut, ai vazut ca un user prabusit pe site de trei zile saliveaza la chenarul tau si te-ai speriat, nu cumva ca cineva fara experienta sa intre in aceeasi turma de oitze albastre.
E ceva in neregula cu tine, te oftici, nu dai voturi, esti invidioasa...nu ne mai iubesti...

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu eși venită de 3 zile și vrei acest statut care s-a câștigat cu multă activitate constantă, respectarea regulamentului, calitate în răspunsuri, etc?
Doamne ferește!
Trebuie să ai minimul 100 de răspunsuri aprobate și postate și 10 zile de la activarea contului.
Cred că ai nevoie de asta: http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente și apoi să ai pretenții...
Pa, pa.

| MonkeyBoss a răspuns (pentru maiAm8conturi):

Tante Legi este atat de mandra si de fericita ca i s-a daruit acel chenar, incat formuleaza raspunsurile tot mai scurte si mai seci. Dar nu se lipseste de formula "Buna. - Pa, pa", care a facut-o vedeta, nici in ruptul capului laughing

| Legiuitoarea a răspuns (pentru maiAm8conturi):

Bună.
Poftim?
Cu mine nu este nimic în neregulă, este părerea ta și îți aparține, în rest...
Pa, pa.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru MonkeyBoss):

Bună.
Așa sunt eu, scurtă și la obiect, nu văd de ce trebuie să lungesc conversația?
Poveștile mă plictisesc, insistențele nu sunt consistente și tot așa.
Pa, pa.

| maiAm8conturi a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Doamne fereste! rolling on the floor
Hai mai, nu mai ridica in slavi un element grafic atasat la profilul tau. Daca-l ai si tu, asta nu inseamna ca n-are nimeni voie sa atenteze la el.Dar tu acum ce-ai facut, ai vazut ca un user prabusit pe site de trei zile saliveaza la chenarul tau si te-ai speriat, nu cumva ca cineva fara experienta sa intre in aceeasi turma de oitze albastre.
E ceva in neregula cu tine, te oftici, nu dai voturi, esti invidioasa...nu ne mai iubesti...

| hideaway a răspuns:

Bună!
Tu faci mişto de noi? După trei zile să fi user-ul anului? Uită-te în profilul lui NOname, să vezi câte răspunsuri, şi câte funde are. Ok?
O zi bună, şi spor la răspunsuri.

| ChioruL14 a răspuns:

Nu ti se pare cam suspect sa ceri userul anului dupa 3 zile? laughing))

| RuxiiRawrr explică (pentru ChioruL14):

Ba da, da vreau si euulaughing

| MonkeyBoss a răspuns:

Ruxii, tu ai pretentii sa fii la fel ca tante Legi? Ei i-au trebuit multe nopti albe si zile fripte ca sa ajunga iuzerita anuluibatting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| Radoaca_Simina_Maria_1986 a răspuns:

Bună! As avea si eu o mare dilema, ce explicație exista pentru faptul ca apar activa pe facebook cand eu nu sunt?!?! Si se întâmplă foarte des acest lucru? Ms mult