| Diana4556 a întrebat:

Sunt noua si am o intrebare.Cum se da funda? Dau funda cand aflu:*

Răspuns Câştigător
| N0NameForY0u a răspuns:

Salut!
In dreapta fiecarui raspuns exista o pamblica gri.Cand apesi pe ea se face portocalie si te intreaba:,, Alegi raspunsul acesta castigator?'' si tu alegi da sau nu

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărî, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.

Citeşte şi Întrebările frecvente: http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente ! O să găseşti multe răspunsuri şi aici. Succes. Numai bine.

NOname
| NOname a răspuns:

Să înțelegi că, oricum ai lua-o, 2+2 mereu fac 4 și n-are rost să pierd timpul, re-scriind același lucru la nesfârșit.
Un răspuns mai bun și mai complet de atât cu greu i-aș fi putut da. Și cât timp a ajutat-o, nu văd care e problema.
Pe ea și cei ca ea îi interesează rezultatul - rezolvarea problemei, nu de câte ori am fost nevoită să mă repet până în momentul de față.
O seară bună.