| Kitty_7799 a întrebat:

Unde vad cate fundite am? Adica sa nu stau sa intru la fiecare intrebare la care am raspuns sa vad daca mi s-a acordat fundita.Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| manuelaaa a răspuns:

Buna Kitty!
Pentru a afla numarul de fundite dai la,,Vizualizare profil'' si sub poza de profil(care tu nu o ai) scrie,,Adauga ca prieten'' iar apoi,,Trimite un mersaj'',sub aceste doua obtiuni se afla un spatiu gol, in momentul cand vei primii fundite iti vor aparea acolo.Tin sa te anunt ca nu iti apar, deoarece tu nu ai primit inca.
Sper ca te-am ajutat!:*

10 răspunsuri:
| denyiuly a răspuns:

Kitty t-i se vede sub profil,dedesubtul imaginii de profil.m-am uitat eu pe profilul tau, inca nu ai nici una, dar nu este timpul trecut.SUCCES

| Gabiii a răspuns:

Dai la Vizualizare profil si in stanga sub poza vezi cate fundite ai! Sau mai scrie in dreapta unde scrie si numarul de puncte si cate raspunsuri ai dat scrie raspunsuri castigatoare si poti vedea la ce intrebare ai primit fundita!

| love13 a răspuns:

Pai in stanga sus unde scrie "logat ca." si iti scrie cate puncte ai si dai la "vizualizare profil". si in josul imaginii sunt funditelelove struck. Funda?batting eyelashes

| szmotovio a răspuns:

Dai la vizualizare profil

| RainbowAndra a răspuns:

Dai click pe ''Vizualizare profil'' si funditile iti apar in stanga, sub imaginea ta, mai precis sub ''Scrie un mesaj'' care are fondul verde.
Sper ca te-am ajutat :*.

| devine a răspuns:

In stanga, unde scrie "Logat -cum te cheama-", sub e categoria "vizualizare profil"; apare acolo tot

| quickly a răspuns:

Dai vizualizare profil, ce e asa de greu?

| ashley26pink a răspuns:

Pai acolo unde dai la ca sa vezi intrebarile si raspunsurile tale, dai click pe Vizualizare profil. Exact sub poza ta vor aparea funditele pe care le ai, si le poti numara.

| mimikafrumusika a răspuns:

Da-i la vizualizare profil in stanga acestei pagini.

| DimmMonster a răspuns:

Bună dragă' păi 1 da-i click pe vizualizare profil şi sub poza ta vei vedea câte funde ai! Fundă : o3