anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vream sa stiu si eu cate tricouri poti castiga de la TPU.Ma refer unul pe luna sau unul pe an? Si despre utilizatorii care castiga premiul saptamanal se face la fel? Multumesc pentru raspunsuri.

17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu chiar crezi că răspundem numai pentru tricouri?
Toate la timpul lor, premiul nu ți-l ia nimeni.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Conteaza asa de mult un tricou pentru tine?

| andrei1237 a răspuns (pentru darrio2007):

Daca nu raspunzi strict la intrebare, atunci de ce mai raspunzi omule?

| darrio2007 a răspuns (pentru andrei1237):

Omule,am vorbit de tricou.Doar nu de o varza din gradina.Tricoul se da o data pe luna.Indiferent cate zile castigi lunar.Am primit deja noul tricou de care se vorbeste.In februarie.Multumit acum?

Mie mi-au spus adminii ca se dau tricouri doar cand se schimba modelele, nu pe luna cum zici tu.

De acord.Eu vorbesc de faptul ca nu conteaza de cate ori iesi pe primul loc intr-o luna. Poti avea 20 de zile.Doar un tricou primesti.De mirare ca bursuc001 spune ca l-a primit abia acum.Pentru o zi din decembrie.Eu am iesit pe 2 zile in ianuarie si l-am primit inaintea lui.

Si ai primit cu modele diferite?

Da.Are pe mijloc scris TPU.Asa mai stilizat. Ceva de genul S-ului de la Superman.Acel S de pe piept.Mai mult imi placea cel de aici.

Mie nu, ca s-a luat repede modelul ala.

Daca imi dai o adresa de e-mail aici sau pe privat iti atasez o poza cu tricoul.Mi-a cerut cineva sa vada cum arata.

Ca desene imi placea.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Întrebarea referitoare la tricouri NU are sens din moment ce tu ai câştigat 2 tricouri în aprilie 2013 şi alte 4 tricouri de atunci încoace :)

În mod evident, poţi câştiga mai multe tricouri într-o lună, deci chiar mai multe pe an :))

NU înţeleg la ce se referă a 2-a întrebare!

NU există "premiul săptămânal!

Este DOAR un top săptămânal - "Topul săptămânii" - vezi linkul :
http://www.tpu.ro/useri

Userii din acel top - cei care ies pe locul I - NU primesc nici un premiu...

Vezi alte detalii pe Blog :
http://www.tpu.ro/blog/?p=4405

Toate cele bune.

| andrei1237 a răspuns (pentru bursuc001):

Eu ma refeream ca adminii mi-au spus ca nu voi mai primi tricou decat pana la aparitia noului model de tricou.Si cu refere la premiul saptamanal ma refeream la cana TPU.E foarte rau ca fac asa.Ar trebui sa dea cel putin unul pe luna castigatorilor.Vor pierde pe mana lor.

| bursuc001 a răspuns (pentru andrei1237):

Referitor la tricou : stai liniştit că vei primi tricourile din urmă :)
Doar că, acum, probabil că s-a terminat stocul vechi şi au dat comandă pentru un nou stoc cu alt model.
Am păţit şi eu acelaşi lucru anul trecut, dar, după ce au venit cele cu noul model, mi-au trimis tricoul ( atâta tot că s-a produs o oarecare întârziere independentă de Admine ).

Referitor la cană - într-adevăr, am şi uitat de acest aspect : "câştigătorul saptamanii dintre cei sapte utilizatori validati (cu cele mai multe raspunsuri) va primi si o cana" - SURSA :
http://www.tpu.ro/blog/?paged=12

Şi în cazul "cănii TPU" situaţia este similară tricourilor : poţi câştiga mai multe căni pe lună/an ( dacă îndeplineşti condiţiile - ceea ce este destul de greu )...

Eu, spre exemplu, NU am câştigat nici o cană :))
E adevărat că NU răspund pentru premii şi NU mă străduiesc să răspund la cât mai multe întrebări!

O seară frumoasă.

| andrei1237 a răspuns (pentru bursuc001):

Aha deci eu o sa mai primesc tricourile alea de pe 21 februarie si 1 martie? Adminii mi-au spus ca imi vor da un nou tricou doar cand vor schimba modelul, nu si stocul(bineinteles sa ies campionul zilei).

| bursuc001 a răspuns (pentru andrei1237):

DA, le vei primi dar cu întârziere!

Eu abia acum 2 zile am primit tricoul aferent zilei de 10.12. 2013...
Deci, au rămas în urmă cu vreo 2-3 luni!

| dragosbogdan001 a răspuns:

Pai cred ca mai multe, dar intai vezi sa dai suficiente raspunsuri intr-o singura zi laughing