| HopeYup a întrebat:

Buna TPU vreau sa intreb cum se poate sterge situl meu de pe TPU? Sau cum pot sa schimb adresa de email pentru ca primesc prea multe mesaje in inbox. DAu funda =vot daca imi spune cineva o idee. Adica, ei bine... ceva folositor ori stergerea ori schimbarea emai-lui sau altceva va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| denyiuly a răspuns:

Buna timeea!
nu trebuie sa iti stergi contul sau sa iti schimbi adresa de email. uite ce trebuie sa faci:
1.intri in contul tau;
2.intri la ''notificari''
3.bifezi cerculetul in care scrie ca NU vrei sa primesti notificari.
sper ca te-am ajutat timea.SUCCES!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu trebuie sa-ti stergi contul si nici sa-ti schimbi adresa de e-mail pentru a scapa de multele mesaje. Tot ce trebuie sa faci este sa intri la Notificari, sa bifezi Nu doresc sa primesc notificari... si sa dai Modifica. Succes si numai bine!

| AndreiGabi a răspuns:

Cu optiunile :
Editare date logare
Editare profil, aflate pe banda din stanga.

| ionutz0116 a răspuns:

La fiecare mesaj ai o optiune de dezactivare( este scris mai mic si scrie " dezactivare " cu albastru ) poti da acolosi nu o sa iti mai apara mesaje. Daca vrei sa iti stergi acest cont foloseste formularul de contact din dreapta sus a paginii.

| alinae a răspuns:

Daca vrei sa stergi contul...click 'Contact' si acolo iti poti spune problema si de ce vrei sa il stergi.Ca sa schimbi email-ul click 'Editare date logare' ->'Editeaza emailul' si acolo vei gasi 'Modifica'. Bafta.

| bog16 a răspuns:

De sters nu stiu dar ca sa schimbi mailul de duci la editare profil si acolo unde este mailul vechi il scrii pe cel nou si dupa dai sa il salveze.