Corect. Și tu ar fi bine să începi să foloseşti semnele de punctuaţie, dar încă n-a venit nimeni să te tragă de mânecă, nu?
Ajută cum şi pe cine poţi, iar pe cei care intr-adevăr întrec măsura, raportează-i!
Baftă!
Nu va suparati, doamnelor si domnisoarelor, unde este raspunsul meu? Ca nu era nici obscen, nici spam, nici ilegal, nici tema, nici chiar injurios la adresa cuiva. Era un raspuns normal, chiar o sugestie as putea spune.
PS. Doamna NOname, vedeti ca ati scris "intr-adevăr" in loc de "într-adevăr". N-aveti pentru ce!
Sunt convins! Faceam o gluma in care aveam ca aluzie o sugestie: toti cei ce vor sa bage raspunsuri pe TPU, sa treaca un test grila initial, ca la examen. Asa se separa neghina de neghiobi, nu? Probabil ca exista neghiobi TPU care nu apreciaza astfel de teste, ei mai mult copiaza la examenele vietii. Iti place Jeopardy?
Maria, am spus "semne de punctuaţie", nu "diacritice".
Lipsa lor nu reprezintă o greşeală, lipsa semnelor de punctuaţie - da.
Dar dacă vrei, le poţi găsi aici: http://www.diacritice.com/, http://diacritice.opa.ro/.
Bună.
Dreptate poate ai dacă ai da și nume! Și totuși de ce vrei să încaieri?
Cine este de calibru, este cunoscut și apreciat de ceilalți și ajută atât cât cunoaște!
O seară plăcută.
Pa, pa.
"Dreptate poate ai daca ai da si nume"... suna a Yoda, din Razboiul Stelelor. Numai el facea filozofii adanci gresind ordinea cuvintelor din punct de vedere al coerentei gramaticale. Sau l-ai citat?
Sunt destui! Credeti-ma! Nu vreau acum sa precizez exact cine.Si stiti de ce? Pentru ca nu au ce face decat sa-si faca cont pe acest site, care este un site serios.
Mă regăsesc în desciere. Sunt aici pentru propriul amuzament,şi nimic altceva. Plus că,la majoritatea întrebărilor puse,răspunsul se poate afla cu o simplă căutare pe google. Nu am ajuns sclavul nimănui,să caut chestii în locul unor oameni incapabili. Iar restul întrebărilor,sunt despre oameni cu probleme,care au problemele lor, şi aşteaptă răspuns de la nişte străini. Atunci când aştepţi răspuns de la nişte necunoscuţi pentru probleme personale, meriţi să se facă mişto de tine.
Ce om de nimic esti, cica pentru propriul amuzament. la amuzamentul celorlalti nu te gandesti, ca mine?!?!
Eu chiar vreau sa ajut! Am fost educat in spiritul auto-depasirii. Cum faceam o boacana, cum primeam una dupa caeafa, sa imi vina mintea la loc. Uite, woodenpints probabil ca n-a primit cate o scatoalca la vremea lui, de-aia a ajuns in halul asta
Deci eu vreau sa ajut la randul meu, prin acelasi procedeu tehnic, care intotdeauna da rezultate. Scrii tampenii, te altoiesc! Scrii inteligent, iti dau o bomboana. Vrei o bomboana mentolata?
Eu am fost crescut dupa alta tehnica. de exemplu scuipam mereu pe jos in fata usii si m-a prins taica-miu, apoi mi-a zis "ba...nu mai scuipa si tu in fata usii noastre, scuipa si tu la altii". m-a prins beat mort cu altii si ne-a zis "ba...nu mai beti si voi pe strada, beti in casa, va imbatati, va trantiti in pat"
ma intelegi, fa boacane dar dar fa sa-ti fie tie bine acum ca ti-am zis "secretul educatiei" merit o bombana dementa?
Sunt doua sub-categorii la astia:
1.Cei ce ar putea sa ajute,pentru ca au un bagaj de cunostinte si solutii relativ stufos,dar prefera sa si-o bata de cei ce sunt prea comozi,incat sa gaseasca o solutie la problema lor,pe cont propriu, sau pun intrebari retardare, de semitrolli.Pentru astia tot respectul.
2.Aia care chiar o ard ne-ostentativ,si au cont aici, doar ca sa-l aiba, si dau raspunsuri infantile pentru ca nu pot mai mult.Pentru astia, carne in gura si in vinerea!
Bre, mai sunt unii. Aia care au impresia ca chiar ajuta, dar de fapt isi fac rau si lor, si ceilorlalti
In loc de a doua parte a raspunsului tau, am citit asa: Legiuitoarea, AdelinaBubulina si NOcomment.
Imi pare rau, am destui stupizi in ceafa si fara sa raspund la provocarea ta... deci nu comentez nimic, sa iei tu stupid!
Nu mai exista stupid, si oricum eu sunt gresit pentru orice forma de viata in afara de mine, asa ca challenge accepted!
Bună.
Direct pe spate m-ai dat cu atâtea pretenții! Altceva mai convingător mai ai de spus?
Pa, pa.
Bună.
"M-ai dat", nu "mai dat" se scrie, young padawan. Forta cu tine sa fie!
Pa, pa.
Bună din nou.
Vai ce spirit sec ai de observație!
Hai, altceva că deja mă plictisești!
Pa, pa.
Normal ca am perfecta dreptate, mereu ma gasesc, de luminos ce sunt in situatia asta jenanta de a-mi recunoaste superioritatea.Nu sunt mai subtili,cred eu,ci doar mai slab pregatiti, si lasa oarecum impresia, ca ar fi mai maiestri in arta asta complicata.Si "Word!" era una din formulele mele de incheiere, matale o folosesti de dinainte de inceputul lunii asteia?
Corect.Aia nau ce sa faca cu timpul liber si zic,, Hai ma sa raspund si eu la o intrebare``.Eu nu vreau sa ma laud dar nu fac asa:raspund daca stiu daca nu stiu asta e nu raspund. Oricum nu prea pun raspnsuri ca nu ma prea pricep