anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Utilizatorul justitiarul http://www.TPU.ro/utilizator/ascpl dă voturi abuzive de stupid/nefolositor la toate răsp mele ale Emei, Jelli, NOname, Legiuitoarea şi mulţi alţii, având peste 300 de voturi date de stupid/nefolositor.Deja am trimis un mesaj la "Contact" să fie măcar avertizat dacă nu suspendat.
Ps: Şi raportează abuziv unele întrebări

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Băi băiatule, tu nu ai pic de bun-simț? Ție nu îți este rușine să te votezi de pe alte conturi abuziv cu inteligent și folositor, să minți că-s conturile unor prieteni, și acum să spui că userul @Justițiarul votează abuziv? De unde-ți dai tu seama care sunt voturi malițioase, și care sunt voturi date pe merit, având în vedere că nu ești în stare să formulezi o întrebare corectă și coerentă?
Crezi că scapi? Acum ai primit doar avertisment, dar după ce voi trimite eu mesaj la contact, vei fi suspendat.
Only for you : http://piv.pivpiv.dk/!

7 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns:

laughing)Deja te-ai ars Marioaro!laughing
Stupid dau cat vreau si cui consider ca are un raspuns stupid.Dar culmea nesimtirii e ca tu te votezi singur cu inteligent si folositor de pe alte conturi si nu esti inca suspendat. Uita-te la Ema cat m-a botezat cu stupid.
Hai sa-ti mai zic ceva:atat tie, Emei, lui Noname si Jelli va dau stupid ca meritati.Pe bune! Aveti cam des moment de "glorie" cand ce va iasa pe gura merita taxat!

| elasexygagica a răspuns:

Paracioasa de la noi duce lada cu gunoi phbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu inca n-ai observat ca nu exista voturi pe TPU date pe merit.
Voturile se impart in doua categorii aici:
1. Cele pe prietenii, unde ma gandesc de ce un raspuns de gen "ha-ha" are 14 voturi pozitive.Sau unde elucubratiile si km intregi de balarii care nu ajuta site-ul cu nimic, atrag alte voturi pozitive.
2. Votul din frustrare, scarba, adevarul deranjant care trebuie calcat in picioare si ura fata de cel care a postat.Inteligenta celui care posteaza trebuie sa nu te depaseasca atunci cand votezi pozitiv, asta ar insemna sa investesti un fel de "lauda" sau promovare intr-o persoana care n-ai vrea sa urce mai sus, asta din diferite motive psihologice.
Mai sunt cazuri izolate cand voturile apar din greseala, soarec obosit sau chiar stricat! sau poate vrei sa demonstrezi ceva...vezi pacientul de fata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marioaro, cand te-ai spovedit ultima oara? Ca numai pocaita nu esti!
Ce tupeu pe tine, mai fata! laughing
Tu meriti sa fi suspendat si sa ai IP-ul banat!
Vrei sa iti enumar porcariile ce le-ai facut pe site pana, acum? Am dovezi la toate sa stii, in asa fel incat sa mananci orez pana te saturi:
-trolling (de pe Marioare)
-incurajarea temelor (am 2 dovezi pe tema asta, sa le trimit la "Contact")
-jigniri la adresa altor utilizatori (cand ai rasarit ca din salata, cand m-am luat eu de una de teme, ai inceput sa faci pe "gladiatorul" acolo)
-voturi abuzive ( de pe IubareataLuiSatan, MarioaraPocaita, MarioaraCredincioasa)
Repet, la toate am dovezi, asa ca nu te juca cu focul fiindca poti sa te arzi!winking
Veziti de examenele tale si mai citeste o carte ca de aia nu ai nici imaginatie si dupa aia o sa vii aici sa p*si ochii ca ai luat nota mica "pe nedrept"!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Raporteaza abuziv unele intrebari"!:))
"Rade ciob de oala sparta"! Vai si amar!
A, da! Sa iti mai fac o "reclama";)!
http://i.imgur.com/zzKzv.jpg
Enjoy!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oh,stai sa plang. Imi aduci o ceapa, te rog frumos?

| becaaaaaaaaa a răspuns:

Jalnic