| AnonimMM678 a întrebat:

Buna va rog sa imi dati niste sfaturi,maine probabil o sa se ia o fata de mine,din cauza ca asa zisa "prietena" mea i-ar fi spus ca eu am zis ceva de ea, ce sa fac daca ma ameninta sau daca se ia de mine, ce sa zic,cumva sa o fac din vorbe,sunt foarte timida,nu vreau sa par slaba, ea e putin plinuta, eu sunt clasa a 11-a si ea este a 9-a e genul ala de fata care fumeaza se drogheaza, injura, mai baietoasa, nu am avut pana acum probleme cu nimeni, ce sa fac si ce sa i spun probabil ca la bataie nu se va ajunge, am zis ceva dar nu sa se inteleaga ceea ce se spune acum, adica cineva mi-a spus asta de ea si eu am zis mai departe prietenei mele si ea ar fi spus la aia ca eu am spus asa

1 răspuns:
| Kiki20098 a răspuns:

Esti intr-o situatie foarte dificila, nu ar fi trebuit sa vorbesti niste vorbe pentru altcineva mai ales daca ai vorbit despre fata asta baietoasa descrisa de mai sus cu ''prietena'' aceea, nu trebuia sa vorbesti cu acea ''prietena'' daca stii ca nu e de incredere.

In primul rand trebuie sa-i ceri scuze la fata din a 9-a, dar daca nu vrei sa pari o tampita ca ii ceri scuze, ai putea sa discuti cu parintii.In fine nu sunt multe optiuni din care ai alege ce sa faci.Insa eu nu cred ca ai vorbit doar pur si simplu o vorba care crezi ''ca va fi luata de vant '', sigur i-ai spus ceva grav la adresa ei pentru ca de la fata accea de te poti astepta la orice. Iiti mai dau un sfat, nu trebuie sa te confrunti singura, ia-ti un baiat din clasa sau o prietena mai indrazneata care nu s-ar lasa cu una cu doua si ati putea infruntao pe acea fata baietoasa.
Esti intr-o situatie foarte grava, te poti astepta de la orice de la acea fata.EU daca as fi in locul tau as anunta pe cineva, pentru ca eu de-as fi nu m-as descurca cu asa fata baietoasa.Fii atenta si la vorbe pentru ca daca ii spui o injuratura te va lua la bataie.Mai ales daca mai are si o ''gasca'' de fete.Deci nu stiu cum o sa te descurci, dar fii ATENTA nu te lasa batjocorita de ele, fii puternica