| OaNaDouaPuncteIcs a întrebat:

Voi care user de pe TPU credeti ca da cele mai bune raspunsuri? Eu cred ca NOname!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multi useri de p TPU care dau raspunsuri corecte si care se implica si vor sa ajute oamenii, dar sunt si care dau raspunsuri din plictiseala.Pe mine ma enerveaza foarte tare Brigaela, se crede foarte desteapta cu raspunsurile ei ''super inteligente'', ma intreb daca este ea in poza aia d la profilthinking in fine
NOname are raspunsuri bunehappy

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e ea la profil, si oricum nu conteaza asta, cont ca poate altora li se par bune rasp ei, poate fi relativ in unele cazuri.

26 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mulţumesc pentru apreciere, dar sunt de părere, că Brigaela este un utilizator model (unul dintre ei). Ar trebui să luăm exemplu (şi) de la ea, nu s-o jignim.
ὋᾋƝƝᾋ dragă, ea nu doar se crede deşteaptă, ea chiar este deşteaptă! Iar referitor la avatarul ei, da, este poza ei reală. Puteai s-o întrebi, dacă erai foarte curioasă, şi ţi-ar fi confirmat chiar ea.
Ştiu, nu putem fi pe placul tuturor, dar măcar un minim de respect trebuie să avem unii faţă de ceilalţi.

Sunt foarte mulţi utilizatori buni, de valoare, care dau răspunsuri utile, inteligente şi amuzante (de ce nu?). Şi dacă ar fi să fac o listă, care să includă măcar o parte din ei, ar fi trebuit să stau aici până mâine. Aşa că vă salut şi vă doresc o zi bună! Să aveţi grijă de voi!

NOname
| NOname a răspuns:

Miha, unii nu înţeleg că suntem prietene şi că ori de câte ori o lovesc pe ea, mă lovesc şi pe mine.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Sunt foarte mulţi utilizatori care dau răspunsuri foarte bune cu scopul de a ajuta pe cineva şi nu pentru funde şi respectiv titlul de expert.
ὋᾋƝƝᾋ,
Dă-mi voie să te contrazic. Brigaela nu se dă inteligentă, ci îşi etalează cunoştinţele medicale pe site pentru a ajuta diferite persoane. Sunt mulţi useri care o apreciază pentru că nu vorbeşte în necunoştinţă de cauză, ci pentru că este medic anatomopatolog, iar punctajul ei se datorează calităţii răspunsurilor date de-a lungul timpului.
Dacă nu crezi, citeşte articolul ăsta :
http://www.adevarul.ro/......74501.html
Baftă!

ÉrotiqueConseils

Jelli şi Mhn24,
Mulţumesc frumos pentru apreciere happy.

ÉrotiqueConseils

иeмaиנa,
Îţi mulţumesc şi ţie. Uite ceva ca să te enervez :
http://www.youtube.com/watch?v=XHUsIU161w4

ÉrotiqueConseils

Apache,
Mulţumesc pentru apreciere happy.

ÉrotiqueConseils

7h30 şi Biby,
10x a lot happy.

Apache
| Apache a răspuns:

Noname
ÉrotiqueConseils
Nelul
иeмaиנa
mhn24
mulfa
ronnix
.etc *sunt multi dar nu imi amintesc de ei acum...*

| Biby a răspuns:

Buna.
Sunt mai multi:NOname,Brigaela,Legiuitoarea,Jelli, ÉrotiqueConseils,
Mhn24, 7h30, NeluL,PWP etc.

| TeoPT a răspuns:

Jelli, mhn24, иeмaиנa, ErotiqueConseils, NOname, Brigaela, Sconcsiş, Decode și mulți alții.

| TeoPT a răspuns:

@иeмaиנa - Cu plăcere. Mersi și eu laughing

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ma intreb, oare cum o fi putut alege un asemenea raspuns ca fiind castigator?

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

@Jelli, multumesc pentru apreciere happy

| Dumnezău a răspuns:

Apache,7h30 si ÉrotiqueConseils

| Dumnezău a răspuns:

Ma,da apreciat mai sunt eu in ultimul timp laughing

@Jelli, 7h30, Apache: thx people big grin

| Artemisia a răspuns:

Buna.
Da, adevarat Noname da raspunsuri bune, dar sunt si alti useri care dau raspunsuri la fel de bune.Nu cred ca exista un user care da cele mai bune raspunsuri.Nu exista un om atotstiutor.
Nu am un user preferat dar ma inteleg foarte bine cu xSoaked happy

| 愛日本 a răspuns:

Eu cred că Legiuitoarea pentru că le dă scurte şi le înţelegi NOname le dă multt mai lugi şi cu cuvinte... ^_^

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Va veti supara dar asta e.mie imi place felul cum raspunde Jelli

| Mosotti a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

De ce sa ne suparam, ai dreptul la o parere, si daca tie personal ti s-au parut bune raspunsurile lui, este foarte okey, nu conteaza ca nu li s-au parut altora.

| Polaris a răspuns:

ÉrotiqueConseils.

| FloriiDirectioner a răspuns:

Eu cred ca NOname si Brigaela...nu stiu daca am scris bine...>P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic că ÉrotiqueConseils, fiindcă știe să fie ironică atunci când e cazul și are ironie de bun-gust, spre deosebire de alții. Știe să dea și răspunsuri care să ajute lumea, printre altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai pentru ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei @7h30, mersi pentru apreciere kiss. Le fel și ție, Biby.

Hai că fac și eu o listă: 7h30, ScurtCircuit, Legiuitoarea, NOname, Biby, mihaela31, Flav, Cereste, CrisisAscultaDimmuInCasti, Woodenpints, mhn24, giuly, иeмaиנa, Monawar, Bastet, greece12 etc. Îmi mai amintesc eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@mihaela31, cu plăcere.
Cum a putut? Eh, fiecare cât îl duce capul și cu părerea lui. Păcat că toți avem drepturi egale.