Sincer ...il prefer asa!
...dar mi-ar place sa fie mai multe optiuni de voturi! si in loc de o singura funda sa fie mai multe!
cum ar fi : funda de locul 1, de 2, de 3,,, si restul nimic! ...si funda de aur sa fie de 100 de pentru, cea de 2 -70 de pentru -si cea de 3 -50 de pentru!
...eu zic ca ar fi mai bine asa!
Buna.
Mie imi placeasa cum este.Dar, ar fi mai bine daca nu ar mai exista fundelesi voturile, deoarece nu ar mai fii atat de multi copii care cersesc dupa funde.
Pa-pa!
Cred ca ar fi bine si fara aceste recunoasteri,dar in acelasi timp,aceste fundite ambitioneaza pe unii sa dea raspunsuri la obiect si bine informate. Apoi,urmeaza alegerea "userul anului", care este cununa muncii celui care o castiga.
Nu sunt de acord cu aranjamentele dintre useri de a-si da reciproc fundite. Eu i-as exclude din site. Nu este corect. Iti dai imediat seama dupa raspuns. In ritmul acesta, site-ul va deveni o fabrica de fundite nemeritate...
Ma enerveaza la culme persoanele care cer funde la orice raspuns pueril pe care il dau, dar site-ul este interesant asa. Funditele ne motiveaza!
Sall
Pai eu cred ca e mai bine asa pentru ca daca nu ar exista funditele unele persoane ar renunta la a mai raspunde celor ce au anumite nedumeriri... poate s-ar gandi ca nu mai are rost sa dea raspunsuri.Nu sunt de acord cu asta dar stiu cateva persoane care sunt membri TPU doar pentru a primii fundite si voturi si...
Intr-un fek e bine ca exista si o rasplata(mai mult morala) pentru persoana care da cel mai bun/folositor raspuns.:*
As vrea sa mai existe ceva pentru ca cu cat sunt mai multe premi cu atat sunt mai multe sanse sa iti raspunda cineva
Este mai interesant asa dar ma enerveaza oamenii care cer funda pentru orice raspuns jalnic dar funditele ne motiveaza sa raspundem cat mai bine
anonim_4396 întreabă: