| Kesi a întrebat:

Voi de obicei la ce categorie intrati cel mai des, pentru a le raspunde acelor intrebari? Dar cea pe care nu o vizitati aproape deloc?
Ms love struck

6 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Pai de multe ori stau pe prima pagina si raspund la intrebarile noi care apar. Si cand nu prea sunt intrebari care ma intereseaza, ma duc la categoria adolescenti. In rest nu prea vizitez deloc. Si daca nici la categ. adolescenti nu gasesc nimic, ma duc pe chat(Discuta Live!)

| Doublekillll a răspuns:

Mie-mi place foarte mult sa dau sfaturi despre familie, dar cel mai des intru la muzicalove struck
la ce nu intru deloc?thinking pai la Afaceri & Financiarbig grin

| Phantasmagoria a răspuns:

De obice intru pe prima pagina sau la,,Adolescneti" pentru ca aici se pun majoritatea intrebarilor,chiar daca nu aici e locul lor. Cel mai rar vizitez,,Tehnologie". Niciodata nu am vizitat,,Afaceri si financiar",,,Cariera",,,Casa si gradina",,,Gastronomie",,, Legislatie, politic si social" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai des? Ah nu știu. Dragoste și Sex, Știință și Filosofie, T/A, Conversații și Muzică. Una din astea, deși în ultimul timp mai mult dau pe la Muzică. În rest vizitez mai multe.

Auto & Moto nu am vizitat-o NICIODATĂ. Nu mă interesează mașinile. Nici Sport, Shopping, Beauty & Fashion (doar pun întrebări acolo, dar de răspuns nu mă pricep), Afaceri & Financiar, Carieră, Artă și Cultură (nu-s o tipă cultă, dragă), Casă & Grădină, Gastronomie, Tehnologie, Jocuri PC/online, Legislatie, Politic & Social, Filme & Seriale.

| dعα a răspuns:

Pai Kesi cea mai nevizitata de mine si de toti altii este Voluntariat/Ecologie cea mai vizitata este insa Adolescenti acolo ajung si intrebarile care nu au ce cauta dar ele ajung fara raspuns pentru ca sunt eclipsate prea repede in 3 min pot sa apara si 30 de intrebari.

| aLLu17 a răspuns:

Poi eu intru mai mult p categoria de filme muzica adolescenti si p celelalte nuh prea intru doar cateodatawinking