Te duci la o întrebare de-ale ei și o rogi să-și schimbe setările, așa cum ți-am explicat mai sus, sau pur și simplu postezi link-ul către această întrebare. Va înțelege ce are de făcut.
Baftă!
Depinde cum are setat profilul cel căruia dorești să trimiți un mesaj, la "Editare profil" -> "Vreau să primesc mesaje de la:". Sunt 4 opțiuni în total: "Toţi membrii TPU", "Toţi membrii seniori TPU", "Prietenii mei de pe TPU" şi "Nici o persoană".
Poți să-l rogi public (la o întrebare de-a lui) să-și schimbe setările.
Succes.
A, stai un pic, cred că am înțeles greșit. Te referea la răspunsuri la întrebări, nu?
Probabil e doar o eroare temporară, asta dacă nu-ți apare la întrebările ei un text roșu care te anunță că ești în lista ei de "Ignor".
Da,mi-a lasat un mesaj cineva si nu ma lasa sa ii trimit raspuns inapoi, dar oricum m-a ajutat ce mi-ai spus tu.Multumesc!
Asa am si facut, mersi frumos si meriti funda cu drag!
N-ai pentru ce. Mă bucur că s-a rezolvat.
Și nu te supăra pe Poney. N-a avut nici cea mai mică intenție să supere pe cineva. Așa e el, mai glumeț. În scurt timp o să ajungi să-l îndrăgești, chiar foarte mult, o să vezi.
O seară bună.
Te duci la o întrebare de-ale ei și o rogi să-și schimbe setările, așa cum ți-am explicat mai sus, sau pur și simplu postezi link-ul către această întrebare. Va înțelege ce are de făcut.
Baftă!
Eu am pus o intrebare la care aveam nevoie de ajutor, nu de papitoi sa se amuze.Vezi-ti de treba ta in continuare si controleaza-ti limbajul ala infect ca ne suparam!
Pai cine te pune sa te bagi in seama? Pe oamenii ca tine, nici nervii nu mi i-as consuma...Ti-am citit prin profil si da am ajuns la concluzia ca esti praf rau de tot.deci cand am timp vei primi ignor, desteptule!
Pai bine, dar eu sunt noua in asa ceva si oricum fiecare are personalitatea lui...Ms pentru raspuns oricum, dar funda era data deja.
SadBoyForever întreabă: